Al 16 jaar de meest vrouwvriendelijke erotische dienst...
Home » Afspraak

Klik hier om weer terug te keren naar de eerste pagina

Als je overweegt om met mij een afspraak te maken dan gaan wij beiden zéker niet over een nacht ijs toch?

de 1e stap is dat je het formulier invult op de pagina Contact
Vul de velden in en je geeft aan wat jouw wensen/verlangens zijn en/of eventueel voor welk probleem of probleempje je een oplossing zoekt, ook vermeld je in dit formulier je telefoonnummer en de data en tijden dat ik je kan bellen (wees gerust, ik zal je nooit onaangekondigd bellen!).
Let op: op een incompleet formulier reageer ik niet!
Ik zal dan op je bericht reageren door je te bellen op de tijd en dag dat je hebt aangegeven.

Tijdens dit intakegesprek, de 2e stap, bespreken we de inhoud van jouw bericht en mogen we beiden alles aan elkaar vragen.
We maken zo kennis en kunnen tot in de details jouw wensen en welke mogelijkheden er zijn bespreken, want ik lever maatwerk zoals je inmiddels hebt gelezen op deze site.

Pas als we allebei het gevoel het gevoel hebben dat het "klikt", dat het goed voelt, pas dan nemen wij samen die 3e stap, daarin bespreken we hoe we elkaar gaan ontmoeten en waar de behandelsessie gaat plaats vinden.
Tip: Om jouw laatste stukje onzekerheid weg te nemen kunnen we, op jouw uitnodiging en kosten, voordat we definitief afspreken, eerst nog ergens in Lelystad wat drinken of zelfs uit eten in een openbare gelegenheid (mits dit kán i.v.m. regelgeving! Anders een wandeling in de natuur?)
Je betaalt dan alleen wat we gebruiken, mij betaal je helemaal niets.
Pas daarna beslis je of je een hotelkamer boekt of dat je weer naar huis gaat.
Het is namelijk van essentieel belang dat jij je tijdens jouw behandelsessie veilig voelt bij mij en je dus kunt ontspannen, alleen dan is succes gegarandeerd, en pas als we hier beiden van overtuigd zijn ga ik jou behandelen, niet eerder!

4e stap: binnen 7 dagen ná jouw behandelsessie evalueren we telefonisch hoe het gegaan is en of er een reden is voor jou om nog één of meerdere vervolgsessies te plannen. Binnen 7 dagen afspreken betekent één gratis sessie

Vraag nu een behandeling aan door hier te klikken.

Let op: wegens drukte en een krappe agenda moet ik steeds vaker dames teleurstellen die op heel korte termijn met mij willen afspreken.
Ik adviseer je om minimaal twee weken van te voren te reserveren om zo een teleurstelling te voorkomen.

 

En dan nog even dit: als je je ergert aan de reclames op deze en op vele andere websites :
installeer AdBlock en je bent er van verlost!
De reclames onderaan deze website worden overigens niet door mij geplaatst en ik heb helaas dan ook geen enkele invloed op het soort advertenties (vaak smakeloos). Het is de prijs die ik betaal voor een gratis website.

 

Volg mij op Twitter / Home