Al 16 jaar de meest vrouwvriendelijke erotische dienst...
Home » Voor wie?

Klik hier voor de volgende pagina

Ik bied dit aan aan alle sterke, vrije en wakkere vrouwen aan, vanaf 18 jaar, die op zoek zijn naar de hieronder genoemde punten.
Echter: niet voor dames die op zoek zijn naar de gewone "platte seks", niets op tegen maar daar zijn immers al genoeg andere adresjes voor te vinden toch? 
Uiterlijk, ras, religie, wel/niet een handicap, opleiding, Nederlands of niet: het is voor mij allemaal van geen belang en speelt dus ook geen rol.
Respect en een schoon lichaam verwacht ik wel van je!

Ik wil je graag van dienst zijn als je op zoek bent naar:

 • Een zogenaamde "friend with benefits".
 • Persoonlijk aandacht, tederheid, spanning en erotiek, alleen bedoeld om jou te laten genieten.

 • 100% discretie, anonimiteit en vrijblijvendheid.
  Belangrijk als je gebonden bent door relatie en/of werk en dus van onbesproken gedrag dient te zijn.

 • Een oplossing voor je seksuele problemen of een antwoord op je vragen.
  Raadpleeg altijd eerst een arts wanneer je vermoedt dat het een gynaecologisch probleem betreft.

 • Een oplossing voor het uitblijven van je orgasme ( problemen met klaarkomen).
  Stapje voor stapje breng ik je door mijn behandelingen dichter bij je orgasme, door goed overleg vooraf en zonder jouw grenzen te overschrijden.

 • Een oplossing voor je seksuele problemen als gevolg van seksueel geweld (op de pagina "Reacties" vind je ook enkele reacties van slachtoffers van seksueel geweld).

 • Een prettige en pijnloze manier om in een aantal behandelingen (grotendeels) van je vaginisme af te komen.

 • Je seksuele grenzen of juist naar manieren om deze te verleggen.

 • Een verbetering van je vaginale spierbeheersing (betere beheersing van de sluitspier, beter je plas op kunnen houden, meer seksueel genot).

 • Je G-spot. Ik help je die te ontdekken en verder te ontwikkelen, zodat je in de toekomst ook via stimulatie van de G-spot (eventueel spuitend!) kan klaarkomen.

 • Versteviging/vergroting van je borsten (binnen natuurlijke grenzen uiteraard), dit gecombineerd met een verhoging van de seksuele gevoeligheid van jouw borsten en tepels.

 • Een goed gesprek over jouw seksualiteit, al dan niet gecombineerd met een behandeling.

 • De mogelijkheden om jouw fantasie na te spelen (rollenspel, bijvoorbeeld een doktersonderzoek of een keuring), of dat je na jaren er over te fantaseren nu wel eens echt een volledige hand in je vagina wilt voelen glijden (dit wordt ook wel vuistneuken, fisting of fistfuck genoemd). In tegenstelling tot wat je soms op het internet tegen komt: ik doe dit op een hele lieve, superzachte en pijnloze manier, met behulp van heel veel glijmiddel. Jij geeft steeds jouw grenzen aan, dus je hoeft niet bang te zijn voor pijn. 

 • Een borstonderzoek, een beha-test, een vaginaal onderzoek, maagdenvlies controle, vaginale spoeling, bedenk het maar....

 • Aangenaam, beschaafd en onderhoudend gezelschap bij, indien mogelijk, het bezoeken van restaurant, theater, bioscoop, concert, enz.

 • Maar ook als je antwoorden zoekt voor het oplossen van jouw persoonlijke problemen en/of zoekt naar nieuwe mogelijkheden voor jezelf. Door een legging van zogenaamde "krachtkaarten" kan ik je daar inzicht in geven.
 • Dingen die hierboven niet genoemd zijn. Ik vind echt niets gek en ik (ver)oordeel niet. Zo kan ik me ook heel goed voorstellen dat je eens met een gelijkgestemde wilt spreken over de waanzin waarin we nu zijn terecht gekomen...
  In het allerergste geval krijg je enkel een heel respectvol "nee" te horen en zoeken we samen naar het alternatief wat er het dichtst bij in de buurt komt.

Kortom: kom je na het lezen van bovenstaande tekst tot de conclusie dat je dus inderdaad hiernaar op zoek bent en dus zeker niet naar die "platte seks" zoals bij een gigolo?
Heb je het misschien wel helemaal gehad met dating?
Klaar met die valse namen, valse beloftes, gebakken lucht, vrijgezellen die, en daar kom je natuurlijk later pas achter, gewoon getrouwd blijken te zijn en er een schatje bij zoeken?
Heb je liever een duidelijke afspraak met mij waarbij je 100% zeker: alle aandacht krijgt en waarbij je weet waar je aan toe bent? En alleen maar op die momenten dat je zelf aangeeft dat je er behoefte aan hebt?
Een afspraak,1x keer of vaker, een contact waarin de basis altijd zal zijn: wederzijds respect, vrijblijvendheid, anonimiteit en discretie?
Dus: géén geclaim, geen opdringerige telefoontjes, jaloers en/of bezitterig gedrag, mailtjes, chats?
Géén kaartjes en bossen bloemen op je werk wat alleen maar vragende gezichten oplevert en die jou dan weer verplichten tot een geloofwaardige verklaring?


Zoek je een oplossing voor je probleem maar geloof je niet in een oplossing die inhoudt dat je een man moet betalen om seks met je te hebben waardoor jij hem dus feitelijk van "zijn probleem" afhelpt in plaats van hij jou??
Geloof me: hier trappen dagelijks nog steeds vele vrouwen in!
Wil je je niet voortdurend angstig hoeven af te vragen, terwijl je heerlijk ligt te genieten: welke "seksuele tegenprestatie" gaat hij nu straks van mij vragen?

Óf, dat kan ook nog: misschien ben je wel een "gever"?
En heb je zoveel "gegeven" dat je nu zoiets hebt: ik wil gaan liggen en ik wil even alléén maar "nemen"!
Nét zolang totdat mijn hele accu weer opgeladen is! Jouw goed recht.

In ál deze gevallen ben ik dus helemaal "jouw man"!

Ja, hoor ik je zeggen, maar ik ben op zoek naar een vaste relatie en dáár wil ik al die lekkere dingen mee doen?
Natuurlijk! Kan ik me heel goed voorstellen, maar wat nu als je die niet meteen kunt vinden?
Hoop het niet voor je, maar het kan soms jaren duren... en wat dan in die tussentijd? Laten we wel zijn: dit is nu moeilijker dan ooit toch?
Van date naar date fladderen (en ondertussen een slechte naam opbouwen?) of wil je misschien toch veel liever heel discreet met mij verpozen in de tussenliggende tijd totdat je die vaste partner daadwerkelijk hebt gevonden?
Hij zal nooit weten dat je meerdere keren bij mij geweest bent, nee, integendeel, je hebt als een "keurig meisje" geduldig op hem gewacht...
Ik trek mij discreet terug en: My lips are sealed!

Klik dan nu maar hier om te lezen op welke manier je met mij een afspraak kunt maken want je weet: van uitstel komt afstel.

En dan nog even dit: als je je ergert aan de reclames op deze en op vele andere websites :
installeer AdBlock en je bent er van verlost!
De reclames onderaan deze website worden overigens niet door mij geplaatst en ik heb helaas dan ook geen enkele invloed op het soort advertenties (vaak smakeloos). Het is de prijs die ik betaal voor een gratis website.

 

 

Volg mij op Twitter / Welke behandelingen zijn er?