Al 16 jaar de meest vrouwvriendelijke erotische dienst...
Home » Spelregels

Klik hier voor de volgende pagina

Het is maar al te duidelijk dat er goede en duidelijke afspraken moeten zijn.
Nu, maar ook al destijds in 2004, toen ik startte met erotisch magnetiseren.
Daarom deze pagina met Spelregels.
Lees ze, bespreek ze met me. Pas als we het hier over eens zijn kunnen we verder praten over wat ik voor jou kan en mag betekenen.

 • 100% discretie! Misschien zit je in een relatie?
  Of heb je een belangrijke publieke functie?
  Niemand hoeft ons samen te zien!
  Absoluut nooit ongevraagde mails en/of telefoontjes van mij.
  Niemand kan het linkje leggen tussen jou en mij.
  Kom ik je ergens tegen dan zal ik je niet groeten, we kennen elkaar niet.
  Je betaalt mij contant, dus je laat totaal geen "sporen"na.
 • Als ik je behandel gebeurt er helemaal NIETS wat jij niet wilt, dus geef, vooraf maar óók tijdens onze sessies, je grenzen en wensen aan!
  Vooraf per e-mail, tijdens ons telefonisch intakegesprek en het mag vanzelfsprekend ook nog tijdens de behandeling als dat nodig blijkt te zijn.
 • Geen dubbele agenda's, de enige tegenprestatie die jij levert is dat jij mij betaalt. Verder hoef jij niets terug te doen.
  Voor alle duidelijkheid dus nog maar een keer: mijn broek blijft dus altijd aan en ook dicht.
 • Wat ik absoluut niet doe: tongzoenen, beffen, me laten pijpen, intiem (neuken).
  Alleen indien je hier zelf om vraagt ben ik ook bereid om je tepels oraal (met de mond) te stimuleren, standaard doe ik dit dus niet. Ik zal zeker heel lief voor je zijn, maar binnen mijn (en waarschijnlijk ook jouw?) grenzen.
 • Omdat jouw lichaam en jouw gezondheid mij heilig zijn doe ik altijd vooraf een borstonderzoek en een inwendig vaginaal onderzoek (eventueel naar wens vooraf gegaan door een yoni massage zodat je goed open en ontspannen bent) zonder speculum en mét latex handschoentje.
 • Heb je een (chronische) ziekte? Gebruik je medicijnen?
  Loop je onder behandeling bij een specialist?
  Zijn er psychische problemen? Ik wil absoluut niet indiscreet zijn en zoek ook zeker geen excuus om jou mijn behandeling te weigeren, maar voor jouw gezondheid en gevoel van welbevinden kan het wel verstandig zijn om, na onderling overleg, mijn behandeling wat aan te passen.
 • Voor alle duidelijkheid: ik ben dus geen arts!
  Bij twijfel zal ik je niet behandelen en je adviseren eerst je huisarts of specialist te consulteren.
 • Ik vind dat ik 100% hygiëne van je mag eisen en andersom mag jij dat dan natuurlijk ook.
  Daarom stel ik verplicht dat ik je vooraf een vaginale spoeling mag toedienen. Daarna ben ik bereid om je zonder handschoentje intiem te behandelen (huid op huid contact!)
  Een eventuele anale stimulatie is ALTIJD met latex handschoentje!
 • Als je dat prettiger vindt kan je ook je eigen vaginale douche en bruistabletten voor spoelvloeistof meenemen, klik hier om dit snel en discreet te bestellen.
 • Geschoren zijn  is niet verplicht, maar de ervaring leert wel dat het zo voor ons beiden veel prettiger is...
 • De 1e afspraak is altijd vrijblijvend en in principe niet bij jou thuis maar bijvoorbeeld op een hotelkamer in of bij Lelystad of in een Bed & Breakfast, (daarna kan dat zeker wel als jij daar prijs op stelt), we drinken wat en maken kennis.
  Als om de een of andere reden de "klik" er al voor het aanvangen van de behandeling er bij jou of bij mij niet is, dan bereken ik geen kosten (m.u.v. door mij eventueel gemaakte reiskosten en -tijd) en stopt ons contact hier.
  Even goede vrienden, is in 16 jaar pas 2x gebeurt.
 • Op de 1e afspraak zorg je voor: één of meerdere badlakens, een paar kleine handdoekjes, iets om doorlekken bij het spoelen te voorkomen en eventueel toiletartikelen.
 • Om fakers te voorkomen doe ik altijd een uitgebreide controle van je gegevens alvorens lang met je te gaan mailen en/of chatten en ook voordat ik naar je afreis. Dit is in het verleden helaas noodzakelijk gebleken.
 • Na een fijne behandeling is het vaak zo'n afknapper om nog met geld bezig te zijn, betaal me dus liever vooraf.
 • Geen mannen! Al heb je nog zo'n lieve man, hij kan er niet bij zijn, het leidt mij enorm af.
  Daarnaast: de meeste mannen kunnen dit niet aan en gaan, hoewel ik absoluut geen concurrent ben, toch vervelend jaloers gedrag vertonen (ik spreek helaas uit ervaring). Dus beter: deel dit niet met hem!
 • Geen gepingel tijdens of na de behandeling.
  Als je het niet kunt of wilt betalen, bespreek dit dan vooraf met me, we komen er vast wel uit samen. Ook is er een mogelijkheid om een behandeling te "verdienen" zie hiervoor de pagina "Kosten".
 • Tevreden met deze duidelijke regels? Klik dan nu hier om te lezen hoe je met mij kunt afspreken.
 • Is er iets onduidelijk in deze spelregels? Mis je iets?
  Stuur me dan een mailtje door hier te klikken of roep me op in chat, klik daarvoor op de button.
 • En wat betreft CORONA: het is inmiddels wel duidelijk dat we het hier hebben over een gewone griep en géén killervirus!! Ik verwacht dan ook dat je hier op een normale manier mee omgaat, zeg maar nét zoals je dat deed tijdens die veel zwaardere epidemieën toen in 2016 en 2018.
  Volgens de richtlijnen van het RIVM vallen mijn bezigheden onder "masseur" of "sekswerker". Klik op de link hierboven om daar meer over te lezen. Ik draag tijdens het behandelen geen mondkapje en dat verwacht ik van jou óók!

  En dan nog even dit: als je je ergert aan de reclames op deze en op vele andere websites :
  installeer AdBlock en je bent er van verlost!
  De reclames onderaan deze website worden overigens niet door mij geplaatst en ik heb helaas dan ook geen enkele invloed op het soort advertenties (vaak smakeloos). Het is de prijs die ik betaal voor een gratis website.

   

  Volg mij op Twitter / Lees de reacties van door mij behandelde dames