Al 16 jaar de meest vrouwvriendelijke erotische dienst...
Home » Behandeling

Klik hier voor de volgende pagina

 • Nieuw! Door de huidige regelgeving missen veel vrouwen het "oude normaal". Het close bij elkaar zijn, elkaar aanraken, elkaar knuffelen, masseren, tegen iemand aan liggen, eventueel zelfs slapen, gewoon face2face zónder mondkapje, dus elkaar kunnen aankijken, een goed gesprek wat een keer NIET over Corona gaat!
  Hiervoor kun je bij mij ook terecht en ook zónder erotiek als je dat helemaal niet zoekt maar wél gewoon een fijn menselijk contact.
 • Telefonische behandeling. Onder mijn deskundige begeleiding leer ik je heel uitgebreid zelf o.a je borsten en je vagina te onderzoeken en te stimuleren.
  Mijn zoetgevooisde en erotiserende stem zal daarbij jouw opwinding naar een nog hoger niveau brengen. Orgasme gegarandeerd! Probeer het eens!
  Jennifer, Douniaa, Denise en Demi hebben een telefonische behandeling geëvalueerd.
  We bellen met Skype (naam: fravile), dus geen telefoonkosten!
 • Oral-feedback magnetisatie, deze behandeling is altijd 100% op maat en gevoelsmatig het meest veilig: bij zeer rustgevende meditatiemuziek (van mij, óf je neemt je eigen muziek mee) of juist niet, magnetiseer ik alleen je hoofd, mondholte en de emotiechakra (bij je navel). Je voelt een diepe rust en ontspanning ontstaan, zowel geestelijk als lichamelijk, sommigen beschrijven het zelfs als een soort trance. En wat er dan gebeurt: niet meer gehinderd door spanningen en remmingen zal jouw lichaam zelf gaan aangeven op welke gebieden jij nog meer aangeraakt wilt worden. Plekken waar jij jezelf wilt gaan aanraken, maar ook plekken waar jij mijn hand op mag leggen... Alleen op jouw aanwijzingen dus, jij geeft immers de plek aan, zal ik jou dan ook daar magnetiseren.
  Soms wil jij tijdens deze behandelsessie ook mij aanraken, dat is uiteraard toegestaan.
  Tot nu toe vele enthousiaste reacties op deze methode.
  Ans en Gerda schrijven in hun evaluatie met enthousiasme over deze behandeling.
 • Tepelstimulatie, in combinatie met het magnetiseren van je borsten. Vanuit je tepels straalt de energie je gehele borst door, die evenals jouw tepels, voller, groter en steviger worden. Kan zelfs doorstralen het gehele lichaam door, onder andere naar je vagina (inwendig en/of uitwendig). Ontspannend en tegelijkertijd erotisch.
  Er zijn vrouwen die hier, na enkele behandelingen al, zelfs op kunnen klaarkomen.
  Angela, Paulien, Els, Helen en José benoemen tepelstimulatie in hun evaluaties.
 • Fisten/vuistneuken, klinkt misschien heel "hard" maar op een heel lieve, respectvolle en vrouwvriendelijke manier stimuleer/magnetiseer ik je vagina (yoni massage) net zolang, totdat die volledig ontspannen, geopend en supergevoelig is.
  Pas dán, met behulp van veel glijmiddel breng ik op een heel tedere en genotvolle manier steeds meer vingers bij je in, totdat ik jouw grens bereikt heb. Geen pijn, want jij geeft immers wel aan wanneer ik moet stoppen? Jij voert de regie immers!
  Mirjam, Gilda, Ulrike, Helen en José hebben met mijn manier van fisten kennisgemaakt en schrijven hier openhartig over.
 • Afhankelijk van je behoefte en van welke energieblokkades die ik bij je voel magnetiseer/stimuleer/masseer ik je hele lichaam.
 • Vaginaal spoelen, met behulp van een vaginale douche spuit ik een speciale spoelvloeistof in je vagina.
  Dit reinigt je vagina en herstelt de zuurgraad, tevens neemt het negatieve energie weg.
  Ook is het, zowel voor jou als mij, lekker fris.
  Voorwaarde voor een intens fijne behandeling is dat wij beiden weten dat het "daar" lekker fris en fruitig is.
  Grietje, Agnetha, Blanche en José vertellen hoe zij hun vaginale spoeling hebben ervaren.
 • Clitorale stimulatie, veel vrouwen hebben te weinig gevoel in de clitoris waardoor ze moeilijk kunnen klaarkomen. Andersom komt óók voor waardoor er snel overstimulatie optreedt wat een dof en verdoofd gevoel geeft en dwingt tot het stoppen van stimulatie. Ik kan je clitoris naast magnetiseren en prikkelen óók stimuleren door het toepassen van een drukgolf en touch-free stimulatie, wat het zéér gevoelig maakt echter zonder de kans op overstimulatie. Ik kan je verzekeren: niet te vergelijken met bijvoorbeeld een vibrator!
 • G-spot stimulatie, met inwendige massage en magnetiseren ontwikkel ik je G-spot, waardoor het op den duur ook voor jou mogelijk gaat worden om via je G-spot een heel ander soort orgasme op te wekken dan dat wat je al kende....
  Marina evalueert uitgebreid haar g-spot stimulatie. Ook Eva beschrijft het.
 • Spuitend klaarkomen, oftewel squirten,veel vrouwen fantaseren er over...
  Mag ik je eens met deze overweldigende manier van klaarkomen laten kennismaken met gebruikmaking van mijn speciale squirtgarantie?
  Vraag mij er naar...
  Mirjam en Ans beschrijven hun spuitende orgasmes.
 • Training vaginale spierbeheersing, door deze spieren te trainen kan je gemakkelijker je plas op houden. Doordat je deze spieren beter leert beheersen kan je ze ook bij het vrijen gebruiken. Dat levert extra genot voor jullie beiden op!
 • Het inwendig magnetiseren en stimuleren van je vagina, met een enkele vinger of desgewenst meerdere vingers tot aan zelfs mijn gehele hand. Zowel bedoeld voor ontspanning als om een overweldigend orgasme bij je op te wekken.
 • Rollenspel, geheel naar jouw wensen in te vullen en waarin alle bovengenoemde behandelingen een plaats kunnen krijgen.
  Denk bijvoorbeeld aan: doktersonderzoek, sollicitatie als..., keuring voor een bepaalde functie, etc
  Gordana José en Christel genoten van hun rollenspel, lees maar!
 • Heb je nog een intact maagdenvlies (hymen) en wil je daar eindelijk wel eens af op een discrete en nette manier? Op een hygiënische (bijna) pijnloze manier en met minimaal of geen bloedverlies, help ik je daar met de hand vanaf. Door middel van een yoni massage zorg ik er voor dat je maximaal geopend bent en vochtig, waarna mijn vingers in een latex handschoentje de rest doen. Krijg dit verzoek niet vaak, alleen Chantal heeft daar haar evaluatie over geschreven, klik op haar naam.
 • Verder diverse behandelingen op verzoek,
  mail me gewoon, zonder een blad voor de mond te nemen, jouw wensen door hier te klikken.
 • Krachtkaarten - tijdens onze sessie kan ik krachtkaarten voor jou leggen, met als doel om jou inzicht te geven in bepaalde kwesties en/of nieuwe mogelijkheden. Zo kan ik een legging doen met 6 kaarten die je laten zien waar je nu staat, welk thema de afgelopen periode centraal heeft gestaan voor jou, die laat zien wat je zult kunnen leren de komende periode, die laat zien wat jouw eerste en tweede stap naar geluk zal zijn en een kaart die iets zegt over jouw toekomst en richting.
 • Misschien is al het bovenstaande niet op jou van toepassing maar zou je gebruik willen maken van mijn diensten als gezelschapsheer, al dan niet in kostuum?
  Dat kan ook hoor, voor enkele uren, maar ook om de nacht met je door te brengen.
  Tegen de eenzaamheid maar ook voor de gezelligheid.
  Met of zonder vrijblijvende, tot niets verplichtende, erotiek, geef je wensen maar gerust aan hoor.


  En dan nog even dit: als je je ergert aan de reclames op deze en op vele andere websites :
  installeer AdBlock en je bent er van verlost!
  De reclames onderaan deze website worden overigens niet door mij geplaatst en ik heb helaas dan ook geen enkele invloed op het soort advertenties (vaak smakeloos). Het is de prijs die ik betaal voor een gratis website.

     Volg mij op TwitterHoe nu verder? Welke mogelijkheden?