Al 16 jaar de meest vrouwvriendelijke erotische dienst...
Home » Kosten

Klik hier voor de volgende pagina

Als je met mij nog niet wilt afspreken voor een behandelsessie maar voor een persoonlijk gesprek, dan reken ik € 25,00 per uur dat we in gesprek zijn en de koffie is voor jouw rekening.

Voor een volledige totale behandeling, die maximaal drie uur mag duren (en néém die tijd gewoon als je het nodig hebt!) reken ik € 150,00.

Omdat zo'n 1e behandeling natuurlijk nooit meteen optimaal is, we moeten wennen aan elkaar, jij bent in een vreemde omgeving en je bent nog wat gespannen omdat je immers nog niet helemaal weet wat je te wachten staat, bied ik je de 2e behandeling (3 uurs of overnachting) geheel gratis aan, mits die wél plaatsvindt binnen één week na die 1e behandeling.
Voor die 2e behandeling bereken ik dan alleen maar de eventueel door mij te maken reiskosten en reistijd. 
De praktijk leert dat drie uren in veel gevallen ruim voldoende is, mocht dat een keer niet zo zijn, dat je ietsje langer nodig hebt: ik kijk niet op de klok.

Voor ieder heel uur meer bereken ik € 25,00 per uur.

Voor een overnachting (en wat mij betreft gaan we dan écht niet om 22.00 slapen!), met een maximale duur van 14 uur(!), bijvoorbeeld van 20.00 tot 10.00 uur de volgende ochtend, bereken ik € 300,00, dit is bedrag is exclusief reiskosten/reistijd en eventueel hotelkamer of Bed & Breakfast.

Voor een telefonische behandeling reken ik € 25,00 per uur.
Kijk voor meer info op de pagina behandeling.

Bij alle behandelingen is het vanzelfsprekend toegestaan om opgewonden te raken en/of klaar te komen.
Ook is het toegestaan te masturberen, met de hand of met hulpmiddelen terwijl ik je behandel (ook als ik je alleen maar aan het onderzoeken of aan het spoelen ben).

Ben je eenzaam of angstig?
Of ben je een gezelligheidsdier?
Voel je als vrouw behoefte aan langdurig gezelschap, eventueel ook 's nachts?
Maak dan gebruik van mijn diensten als gezelschapsheer, casual gekleed of in kostuum, beiden is mogelijk, geef aan wat jij wilt.
Afhankelijk van je wensen en van de tijdsduur bepalen we samen vooraf de prijs.
Let op:
als ik je bij je thuis behandel op een adres buiten Lelystad, of als ik af moet reizen naar een hotel buiten Lelystad, dan zal ik reiskosten berekenen op basis van openbaar vervoer, tevens bereken ik € 10,00 per uur reistijd.
Twijfel je? Is er iets onduidelijk, of wil jij iets dat er volgens jou niet bijstaat hier? Mail me, of roep me op in chat (klik op de button).
Contact maken met mij is vanzelfsprekend geheel vrijblijvend, het verplicht je helemaal tot niets.
Een veilige kans om mij alvast wat beter te leren kennen zodat je gemakkelijker kan bepalen of het wat voor je is.
Als de "klik" er niet is tijdens die eerste afspraak en er heeft dus ook geen behandeling plaatsgevonden, dan hoef je mij niets te betalen en ga ik gewoon weer naar huis!
Eventueel door mij gemaakte reiskosten betaal je natuurlijk wel!

Wellicht een leuk idee om ter zelfverwennerij een stukje van je vakantiegeld, 13e maand of bonus te besteden aan een behandeling? Of doe, al dan niet anoniem, eens een behandeling cadeau aan iemand? Alexandra, een jonge vrouw van 21 lentes, kreeg een behandeling cadeau van een anoniem iemand, klik hier om haar belevenissen te lezen. Mail me!

Betaling: altijd contant en vooraf.

Ben je binnenkort jarig? Wil je een mooi cadeau van mij?
Alléén geldig op de dag dat je (aantoonbaar) jarig bent: dan ontvang je van mij op die dag een, maximaal 3 uur durende, behandeling geheel gratis!

Ja? Heb je voor jezelf besloten dat je dit wel wilt? 

Klik dan hier om te lezen hoe je met mij kunt afspreken.
Doe het nu!
Want: van uitstel komt immers altijd afstel omdat jouw twijfel dan begint te knagen en hierdoor alléén maar groter zal worden, dat weet ik inmiddels uit ervaring! Vóór je het weet ben je weer een jaar verder met je getwijfel.

Ben je super gemotiveerd maar financieel is het onhaalbaar?
Laat mij dit dan weten zodat ik kan nadenken over een andere oplossing voor jou.

 

En dan nog even dit: als je je ergert aan de reclames op deze en op vele andere websites :
installeer AdBlock en je bent er van verlost!
De reclames onderaan deze website worden overigens niet door mij geplaatst en ik heb helaas dan ook geen enkele invloed op het soort advertenties (vaak smakeloos). Het is de prijs die ik betaal voor een gratis website.

 

 

Volg mij op Twitter / Ik zie het wel zitten, hoe kom ik in contact met Frank?