Al 14 jaar de meest vrouwvriendelijke dienst voor vrouwen
Home » Agnetha46jaar

Ik heb een hele tijd gezocht naar ontspanning, naar iets waarbij ik me ook veilig en fijn zou voelen. Ik kwam via allerlei wegen op de site van Frank terecht.
Bij de behandelingen stond o.a. een vaginale spoeling, aangezien mij dit lekker leek heb ik heel vaak met de telefoon in de hand gestaan.


Het was absoluut mijn bedoeling niet dat Frank mij op mijn intieme plekken zou aanraken, dat had ik met mezelf afgesproken. Alleen die vaginale spoeling en dan was het voor mijn gevoel oke.
Tijdens het eerste telefonische gesprek kwam Frank vertrouwd en rustig op mij over. Ik kon dezelfde dag terecht bij Frank.
Nadat we een goed kennismakingsgesprek hadden gehad gingen we voor de behandeling, ik was er ondertussen wel van overtuigd dat ik zonder moeite mijn kleren voor hem kon uitdoen.

Ik kreeg een heerlijke behandeling van Frank en ik genoot van zijn warme handen op mijn blote lijf met name tijdens het masseren van mijn borsten.
Wij hadden voor de behandeling afgesproken dat hij toch ook mijn vagina mocht aanraken.
Nadat Frank een inwendig en uitwendig onderzoek van mijn vagina had verricht konden we verder gaan met de behandeling.
Hij magnetiseerde en masseerde mijn vagina en dit was zeer opwindend, ik heb hier erg van genoten.
Kreeg voor het eerst een orgasme terwijl een "vreemde" man mijn vagina en borsten aan het masseren was, dit was echter altijd alleen voor mijn echtgenoot.

Nu, een dag later heb ik nog steeds een opwindend gevoel in mijn vagina, zeer prettig om te ervaren, maar ook weer iets waar je weer uit kunt leren.

Het klinkt gek, maar ik heb nog nooit gemasturbeerd, maar heb daar nu wel de behoefte aan.
Nu snap ik ook waarom Frank schrijft dat je mag masturberen en klaarkomen tijdens zijn behandeling.

Ik ga kijken of ik mezelf kan aanleren om te masturberen en anders ga ik voor advies naar Frank.
Op deze sessie komt zeker vanuit mij een vervolg, ik weet zeker dat ik er dan nog meer van kan genieten. Van mij mag Frank dan ook wel iets verder gaan en ik denk dat ik dan zelf ook wel zover ben dat ik tijdens de behandeling kan masturberen.


Ben je op zoek naar iets waarbij je je helemaal kan ontspannen? Dan raad ik je een erotische behandeling bij Frank aan.


Ik doe dit zonder mede weten van mijn echtgenoot, niet om stiekem te zijn maar omdat ik hier ook dingen kan uithalen en leren voor onze eigen sexuele beleving die nog steeds, na bijna 28 jaar bij elkaar te zijn, zeer fantastisch en spannend is.

Agnetha, 46 jaar uit Dronten

Terug naar pagina Reacties     Afspreken? Klik hier!