Al 16 jaar de meest vrouwvriendelijke erotische dienst...
Home » Alexandra21 jaar

Hoi, ik ben Alexandra uit Putten, 21 jaar, geen relatie en ik werk al sinds mijn 18e als dierenartsassistente.

Ongeveer een week na mijn verjaardag eind juni ontving ik een kaart in de bus.
Een verlate verjaardagskaart dacht ik nog.
Het was heel anders: "Lieve Alexandra, als dank voor al je goede zorgen (?) bied ik je een 3 uur durende verwennerij aan zoals je die nog nooit in je leven hebt meegemaakt, zéker weten!" Ondertekend S.

Ik piekeren en piekeren, ik kwam er niet uit. Wie stuurde dit nou? Was het echt? Werd ik in de maling genomen?
Ik moest een telefoonnummer bellen en dan zou ik alles uitgelegd krijgen.
Omdat ik het niet vertrouwde heb ik de kaart 3 weken laten liggen. 3 gewone weken, niets opvallends, niemand die informeerde of ik een kaart had ontvangen, alle familie, vrienden en collega's deden normaal, niemand die door de mand viel?

Ik kon het niet uitstaan, dus toen toch maar de stoute schoenen aangetrokken en gebeld.
Een warme mannenstem, ik legde uit wie ik was en dat ik een kaart ontvangen had?
Dat klopte zei hij, ik had jouw telefoontje al verwacht.
Ik meteen uithoren wie mij die kaart had gestuurd? Nee, dat mocht hij niet zeggen, zo is het concept nu eenmaal.
Wát ik cadeau had gehad wilde hij wél zeggen: een 3 uur durende verwensessie genaamd "alleen maar liggen en genieten" ter waarde van € 125,00! Wow, ik had meteen 100 vragen. Ik hoorde dat er een website was, hij zou mij de link mailen, dan moest ik die site maar eens lezen en hem weer bellen? Braaf gaf ik hem mijn e-mail.

Binnen 5 minuten ontving ik de link. Met kloppend hart klikte ik op de link en kwam op zijn website. Wat veel informatie, ik kon niet stoppen. Dat dit bestond?
Pure erotische verwennerij, maar geen seks, inderdaad alleen maar liggen en genieten.
Op de pagina Reacties allemaal verhalen van hete vrouwen die zich door hem lieten behandelen!
Al lezende voelde ik hoe ik nat werd, kon het niet helpen, heb erbij gemasturbeerd, meerdere keren zelfs.

Een week later heb ik hem gebeld, heel veel dingen besproken, maar sloeg dicht toen hij mij vroeg te kiezen wat ik wilde.
Gaf niets zei hij.
We spraken een datum af onder voorbehoud dat het Apollo Hotel in Lelystad plek had, dat lukte en een week later zaten we samen in de lounge aan een bronwatertje.
Oudere man, heel sympathiek, goede luisteraar, ging een zekere rust van uit, kwam heel betrouwbaar over en ik kon zijn energie al op afstand voelen, nou dat belooft wat dacht ik nog?

Op de kamer aangekomen vroeg hij of ik me nog even wilde opfrissen, ik nam nog even een lekkere frisse douche en kwam in een mooi lingeriesetje wat ik speciaal voor de gelegenheid had gekocht terug.
We hadden afgesproken dat hij mij een volledige behandeling zou geven, zo hoefde ik niet aan te geven wat ik wilde, dat maakte het voor mij veel gemakkelijker, ik ben zo verlegen er kwam gewoon niets uit.
Hij vroeg mij om op bed te gaan liggen en deed mij een blinddoek om zodat ik me beter kon ontspannen en zette een heel rustgevend en spiritueel muziekje op.
Ik voelde zijn handen het eerst op mijn gezicht, zo warm en zo zacht, zo lief ook. Door mijn haren, kriebelend in mijn hals, langs mijn oorlelletje, over mijn wangen. Bijna meteen al voelde ik overal op mijn lichaam een lekkere kriebel en warmte, in bijna 5 seconden voelde ik al opwinding, heel snel dus. Vooral mijn borsten en vagina deden mee.
Hij streelde over mijn mond, oh wat lekker, als vanzelf likte ik aan mijn lippen waar hij een soort minimassage op deed, wel zo lekker! Ik bleef mijn lippen likken en mijn tong ontmoette zijn vingers die mijn tong meteen begonnen te masseren. Gulzig zoog ik zijn vingers in mijn mond, het leek wel of ik aan het pijpen was? Bijna ritmisch bewogen zijn vingers diep in en uit mijn mond. Ik voelde iets druppelen, nou ja, ik werd nat, drijfnat en begon te schokken met mijn onderlichaam. Heel geroutineerd trok hij met zijn andere hand mijn slipje uit en opende mijn schaamlippen, ik voelde dat ik drijfnat was en ik voelde hoe ik op een heel lieve en opwindende manier inwendig betast werd. Ik raakte er helemaal opgewonden van. Ik voelde iets naar binnen gaan en opeens een warme golf diep in me! Ik schokte, kwam bijna klaar zelfs, toen begreep ik dat hij mij spoelde.
Ik mocht me even opfrissen en leegdruppelen, Frank had inmiddels een droge handdoek op het bed gelegd merkte ik, héél attent.
En wat er daarna gebeurde? Ik voelde zijn handen overal, kwam helemaal in hogere sferen. De combinatie van zijn handen, de blinddoek, de muziek... Ik voelde zijn handen overal, het leek wel of hij 4 handen had? Ik voelde dat ik een paar borsten kreeg als kanonskogels zo opgezet, supergevoelige tepels opeens, ik voelde van onderen alles opzwellen en dat ik heel nat werd, hoorde mezelf kreunen en heel geile dingen zeggen. In één grote golf golfde ik van orgasme naar orgasme, het ging maar door, soms spuitend. Ik meende soms zijn hele hand in mijn vagina te voelen, ook soms zijn tong? Uiteindelijk ben ik, vermoeid en volledig bevredigd, in slaap gevallen.

Ik weet nog steeds niet wie me dit cadeau heeft gedaan? Jammer ik zou haar, vermoed dat het een vrouw is, hartelijk willen bedanken, het is het mooiste cadeau wat ik ooit heb gekregen.
Ik heb er nog steeds plezier van, iedere keer als ik met mezelf speel haal ik die fantasie weer terug en geniet opnieuw.
Ik denk dat ik mijn moeder dit, anoniem uiteraard, cadeau ga doen, ik weet dat ze sinds de ziekte van mijn vader seksueel veel te kort komt. Ze zal mijn vader nooit verlaten, maar dit zou misschien wel iets voor haar zijn?

Frank én de vriendelijke schenker: bedankt, het was fantastisch, ik heb intens genoten!
En vriendelijke schenker: zou je je bekend willen maken als je dit leest?
Ik wil je heel graag persoonlijk bedanken?

Alexandra

 

Terug naar pagina Reacties     Afspreken? Klik hier!

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb