Al 14 jaar de meest vrouwvriendelijke dienst voor vrouwen
Home » Anastacia75jaar

Na heel lang twijfelen de gok genomen en Frank een mail gestuurd. Waarom zo lang getwijfeld?

Ik ben een vrouw van 75, weliswaar goed gezond, slank en goed verzorgd, maar tóch?
Ik heb nog steeds sexuele gevoelens en verlangens maar dat wordt heel raar gevonden heb ik gemerkt, de snerende opmerkingen waren niet van de lucht áls ik er al eens iets over zei bij familie of vriendinnen dus dat laat ik voortaan maar, geen woord meer van mij hierover.

Dus voorzichtig Frank eens gepolst, zou hij het ook raar vinden? Kan mij daarnaast ook wel voorstellen dat hij toch ook liever een jonge strakke vrouw behandeld?

Met spanning zag ik al binnen een half uur zijn antwoord binnenkomen in mijn mailbox.
Met een kloppend hart opende ik zijn mail: pff dat viel mee!
Maakte van mijn leeftijd geen enkel punt, hygiëne en respect, dat alleen verwacht hij, stond in de mail.

Met een trillende stem, vlak daarna belde hij mij, sprak ik met hem, stelde mijn vragen en toen gaf hij aan: ik ga je geen afspraak voorstellen, dat initiatief moet van jou zelf komen. Je mag nog een jaar wachten maar ook al voor vanavond meteen afspreken! Er viel een stilte en ik hoorde mezelf daarna zeggen dat ik meteen een afspraak wilde.

En inderdaad nog diezelfde avond was hij op mijn hotelkamer van het hotel in Lelystad.
Wat een lieve en gezellige man! We hebben op de kamer wel een uur gesproken en toen gaf ik aan dat ik er klaar voor was en ik verdween naar de badkamer om mij nog even op te frissen.
Ik ben daarna naakt op bed gaan liggen en heb hem gevraagd maar gewoon te beginnen en niets over te slaan, als iets niet prettig was dan zou ik dat zelf wel aangeven.

Oh oh, wat heeft hij mij verwend!! Is heel lang met mijn borsten bezig geweest, eerst voelde ik daar niet zo veel maar toen werden mijn borsten helemaal warm, niet alleen de buitenkant, nee ook diep binnenin. Heerlijk gewoon, ze werden zelfs op mijn oude dag iets voller/steviger en mijn tepels gingen staan.
Echt zo'n lekker vrouwelijk gevoel wat ik al zeker 25 jaar niet meer gehad had.
Werkelijk fantastisch. Toen ik hem zei dat ik ook vaginaal ging reageren (wel met een beetje gene hoor), vroeg hij of ik daar ook behandeld wilde worden? Ik heb maar gewoon ja gezegd en het laten gebeuren.
Ik was bang dat het hem te lang zou gaan duren maar hij bleef maar doorgaan met stimuleren, masseren en magnetiseren en uiteindelijk gebeurde het onvoorstelbare: ik werd nat, drijfnat, hij liet me zien met mijn spiegeltje dat mijn lippen en klit opgezwollen waren en roze van kleur geworden, dat wond me nog meer op, het leek wel het poesje van een jong meisje!
Ik durfde er niet meer op te hopen, maar héél vanuit de verte, voelde ik mijn orgasme aankomen en toen het dichterbij kwam vroeg ik, waar haalde ik de moed vandaan, of hij tegelijkertijd mijn tepel wilde zuigen. Gelukkig stemde hij toe.
Binnen 5 minuten kwam het orgasme over mij in heftige golven, ik lag te schokken en te schokken, mijn hart ging tekeer, waarschijnlijk maakte ik nog geluid ook. Minutenlang ging mijn orgasme zo door, ik was helemaal van de wereld.

Een half uur later, volgens Frank althans, ik was alle besef van tijd kwijt, werd ik wakker naast hem.
Ik was helemaal tegen hem aan gekropen en van alle emoties en vermoeidheid zó in slaap gevallen en de lieverd had mij gewoon lekker even laten slapen.

Nu terugkijkend, beleef ik het moment opnieuw en ik ben zó blij dat ik het gedaan heb, me niets  van mijn omgeving heb aangetrokken. Sex is niet aan leeftijd gebonden!
Als je er (nog?) behoefte aan hebt dan moet je het gewoon doen is mijn mening!

Dankjewel Frank!
Anastacia, 75 jaar uit Bant

 

Terug naar pagina Reacties     Afspreken? Klik hier!