Al 14 jaar de meest vrouwvriendelijke dienst voor vrouwen
Home » Ans35jaar

Ik ben Ans een getrouwde vrouw van 35 uit Lelystad, werkend in een bedrijfsrestaurant.
Al zeker vijf jaren lang heb ik contact met Frank. Ik lees de info op zijn website, mail met hem, bel met hem en zelfs één keer heb ik zelfs met hem afgesproken door hem uit eten te vragen.
De pagina reacties op zijn site hield ik nauwlettend in de gaten of er weer nieuwe reacties bij kwamen.
Sommige vrouwen beschreven hun ervaringen zo realistisch dat ik wel moest masturberen erbij, fantaserend dat het mij allemaal overkwam. Maar toch, mezelf laten behandelen nee.

Dat lag niet aan hem, heb nog nooit zo'n lieve, begripvolle en vrouwvriendelijke man ontmoet als Frank.
Ik fantaseerde er dus wel veel over om zijn warme, magnetiserende handen op en ook in mijn lichaam te voelen maar liep al vijf jaar moed te verzamelen wat maar niet lukte.

En toen op een dag vroeg hij mij of hij mij met oral feedback mocht magnetiseren. Concreet hield dat in dat ik al mijn kleren mocht aanhouden en dat hij alleen maar mijn hoofd en mondholte zou magnetiseren.
En alleen als ik het zelf heel duidelijk zou aangeven dat ik meer wilde, zou hij verder gaan.
Ik kende Frank inmiddels zo goed dat ik wist dat hij 100% betrouwbaar is en ik besloot op zijn voorstel in te gaan.
Ik huurde voor een week later een kamer bij Hajé Restaurants aan de A6.

Op die datum pikte ik hem een week later op in Lelystad en we reden er samen naar toe.
Nadat we samen heerlijk op het buitenterras hadden genoten van een koffie met gebak met een gezellig en ontspannend gesprek erbij gingen we naar de kamer.
Daar ons gesprek voortgezet, er ging zo'n rust van hem uit, totaal geen haast, niks moest.
Totdat ik moed verzamelde en hem vroeg om maar te beginnen.
Hij vroeg me mijn schoenen uit te doen en alles wat strak zat los te maken en te gaan liggen. En weer spraken we nog een tijdje totdat ik me helemaal ontspannen en veilig voelde. Hij vroeg me mijn ogen te sluiten en ik voelde zijn hand zacht strelend over mijn gezicht. Dat voelde zo lief en zo veilig. Er kwam een tweede hand bij, ik kreeg een heel roezerig gevoel en mijn gezicht voelde warm alsof ik aan het blozen was. Ik voelde een vinger strelend gaan over mijn bovenlip en over mijn onderlip, een heel fijn gevoel. Het leek wel of ik droomde en als vanzelf opende ik mijn mond iets en likte met mijn tong aan zijn vinger die rondjes begon te maken op het puntje van mijn tong. Die vinger verplaatste zich tot tussen mijn lippen en tot mijn eigen verbazing zoog ik zijn vinger zo naar binnen. In een soort roes pakte ik zijn hand en duwde zijn overige vingers in mijn mond.
Ik voelde een golf van genot in mijn mond maar ook in mijn lichaam, ik was stomverbaasd, hij had nog niks gedaan, nog niets aangeraakt. En als reactie was ik zijn vingers aan het likken en zuigen en bewoog zijn hand in en uit mijn mond.
Soms duwde ik zijn hand zo diep in mijn mond dat ik moest kokhalzen, iets waar ik normaal gesproken van zou walgen maar zelfs dit was erotisch!

En waar ik al vijf jaren lang zó bang voor was geweest deed ik nu zelf volledig spontaan: terwijl hij mijn mond magnetiseerde knoopte ik mijn bloesje los, haalde mijn borsten uit mijn beha, deed mijn rok omhoog en trok mijn slipje uit...

Hij zag dit natuurlijk vast wel maar tot mijn verbazing deed hij er niets mee. Pas toen ik zijn andere hand pakte en naar die plaatsen leidde begon hij mij ook daar te magnetiseren terwijl hij tegelijkertijd in mijn mond bezig bleef.
Die behandeling van mijn mond had zijn uitwerking gehad: ik voelde dat mijn borsten opgezwollen waren en mijn tepels stijf en alles aan mijn kutje was opgezwollen, nat en supergevoelig.

Ik ben een vrouw met ervaring, ik masturbeer al vanaf mijn 12e, heb meerdere vriendjes gehad en mijn huidige man is een méér dan prima minnaar.
Maar zo'n intens spuitend serie-orgasme als Frank me gaf, dat heb ik nog nooit eerder meegemaakt!
Pijpen en tongzoenen windt mij op, ik weet dus dat mijn mond ook een erogene zone is, maar wat Frank bij mij daar heeft opgewekt is voor mij een totaal nieuwe en enorm intense ervaring en ik heb nu al besloten dat ik dit toch zeker iedere maand één keer wil gaan meemaken.

Ben jij net zo'n vrouw als ik? Wel willen, maar steeds op het laatst weer afhaken?
Doe dan net als ik en spreek af om alleen je gezicht en mond te laten magnetiseren en laat je lichaam verder beslissen!
Succes!

Ans

 

Terug naar pagina Reacties     Afspreken? Klik hier!