Al 14 jaar de meest vrouwvriendelijke dienst voor vrouwen
Home » Audrey29jaar

Eigenlijk heb ik een hekel aan kerels.

Het begon al met mijn vader die mij verkrachtte en vernederde vanaf mijn 6e jaar, vanaf mijn 9e mijn broer met zijn sadistische spelletjes die steeds seksueler werden. En toen ik na heel lang aarzelen de dominee in vertrouwen nam zat die ook met zijn hand in mijn broekje. Mijn moeder keek de andere kant op en ontkende alles, ik was een vuile leugenaar!

Maar helaas al ben ik alleen, kom ik over als een iron lady en mannenhaatster, hoe paradoxaal ook, ik heb toch geile fantasieën over mannen, hoe ze aan mijn tieten zuigen, me vingeren en mijn kut likken, mij neuken en me onderspuiten.
Ik haat dit zó bij mezelf en godverdomme als ik er een keer dan tóch aan toegeef dan is het geheid weer net zo'n egoïstische klootzak als mijn pa!

En toen, op een workshop over zelfhypnose kwam ik Frank tegen.
Het eerste wat me opviel: compleet anders dan de andere mannen, geen woord over voetbal en auto's, geen bierdrinker, geen roker en filosofisch. Een watje? Een homo? Niet fris?

Ik kon hem totaal niet plaatsen, het enige wat ik merkte aan mijn reactie is dat ik hem heel veilig vond overkomen.
Ik kon het niet uitstaan dat ik hem als enige man niet kon plaatsen, bij alle andere kerels kon ik dat wel, maar bij hem matchten mijn vooroordelen gewoon niet.
Om hem alsnog door de mand te laten vallen nodigde ik hem uit om na de workshop samen wat te eten.

Al met al hebben we heel wat afspraakjes gemaakt: uit eten, bij mij thuis eten, wat drinken, samen naar een bluesfestival.
Ik leerde hem steeds beter kennen, maar in plaats van dat hij door de mand viel, gebeurde het tegendeel: ik kreeg steeds warmere gevoelens voor hem en hij verbaasde mij steeds meer met zijn mensenkennis en dan vooral van vrouwen.

Tot hij mij een keer vroeg of ik wel eens gehoord had van erotisch magnetiseren?
Nee dus. Hij vertelde mij dat hij een kleine bijverdienste had als erotisch magnetiseur.
Ik had meteen wel 100 vragen, maar hij wilde mij niets zeggen en gaf mij alleen de link van zijn website.
Al lezende vielen er heel veel dingen op zijn plaats: zijn kennis van vrouwen, zijn inzicht in de vrouwelijke psyche en vrouwelijke seksualiteit. Sommige verhalen op de pagina met reacties wonden mij enorm op, maar ik voelde ook jaloezie.
Waarom zij wel en ik niet? Die vraag legde ik via mail die nacht nog bij hem neer.
Een snel antwoord: “het is niet voor iedere vrouw, maar ik bied het wel iedere vrouw aan.”

Ik wou het zo graag, maar toch ook weer niet, oh wat stond ik in dubio, mijn lijf schreeuwde er om maar ik wou gewoon geen kerels aan mijn lijf en vrouwen doen mij jammer genoeg gewoon helemaal niets!

Weken heb ik zo doorgesukkeld, ik sliep slecht, at slecht, verwaarloosde mijn huis totdat ik concludeerde dat ik het niet langer kon tegenhouden en als het dan toch moest dan was Frank de minst slechte man die ik kende.
Deze worsteling niet met Frank gedeeld maar hem zo koel en zakelijk mogelijk gebeld en hem uitgenodigd voor een etentje (wat ik wel vaker deed) bij mij thuis.

Hij nam mijn uitnodiging aan. Heerlijk Thais voor hem gekookt, ik weet dat hij een liefhebber van de Aziatische keuken is.
Romantische muziek opgezet, gedempt licht, kaarslicht, hele mooie lingerie aangetrokken, een teddy, zalmkleurig met push-up cups van zuiver zijde.
En toen ging de bel, daar stond hij, ik zag aan zijn reactie dat hij een beetje schrok. “Heb je iets besloten?” was meteen zijn eerste vraag. En toen ik zijn vraag instemmend beantwoordde: “Neem er je tijd voor, forceer je niet, je kunt altijd terug, ik hoor het wel”.

Hij is die nacht gebleven... Ik heb me volledig aan hem gegeven, heb me helemaal laten gaan, schuttingtaal gebruikt en ben schreeuwend en huilend meerdere keren klaar gekomen.

Ik was heel ver heen, hij had me volledig kunnen nemen (neuken) maar keurig, zoals het ook op zijn site staat, heeft hij zijn broek aangehouden. Ergens vond ik dat ook wel jammer, maar hij is zo een goede en nette oplossing voor mij waar ik zo af en toe gebruik van ga maken, zeker weten! En hij is heerlijk warm in bed, zo fijn om tegen aan te kruipen, voelt heel veilig.

Audrey, 29 jaar     Afspreken? Klik hier!

Terug naar pagina Reacties