Al 14 jaar de meest vrouwvriendelijke dienst voor vrouwen
Home » Barbara39jaar

Frank had mij al eerder gevraagd een evaluatie te schrijven maar ik heb altijd de boot afgehouden, hij regelt zijn eigen reclame maar dacht ik en dat kan hij heel goed, kijk alleen maar naar zijn mooie website.

Tot hij een keer zei dat er veel meer vrouwen waren zoals ik en dat ik die misschien wel zou helpen met mijn verhaal. Dat zette mij aan het denken en nu heb ik inmiddels al een beginnetje gemaakt met het schrijven van mijn evaluatie?

Wie is ik? Ik ben Barbara, een vrouw van 39 en ik woon in een dorpje onder de rook van Amsterdam. Ik heb een beroerde jeugd gehad en ben zo'n beetje door alle mannen in mijn leven, beginnend bij mijn vader, besodemieterd.

Dat heeft helaas tot gevolg gehad dat ik niet één man meer vertrouw en mijn hele leven zo heb ingericht dat er bijna geen man in voorkomt. Zelfs het bedrijf waar ik werk, daar werken alleen maar vrouwen.

Ik ben seksueel echter niet van steen en heb dus een la vol met speeltjes.

Vraag me niet waarom, maar op een zeker moment kwam ik dus op de site van Frank terecht.

Even wond het me op, maar toen wist ik het zeker: dit was weer zo'n praatjesmaker die zijn leven lang al vrouwen besodemieterde en daar nog geld voor vroeg ook, wat een lul!
Als ik het zo terug lees, schiet ik enorm in de lach!

Afijn ik ben hem eens gaan bestoken met mailtjes, puur met als doel hem in de val te lokken, hem door de mand te laten vallen. Tot mijn teleurstelling lukte dat totaal niet. Er van overtuigd dat dit de slimste klojo was die ik ooit was tegengekomen, en nog steeds met als doel hem te ontmaskeren, begon ik met hem te chatten. Ook hier bereikte ik mijn doel niet en tot mijn grote ergernis betrapte ik mezelf er op dat ik van zijn manier van uitdrukken en zijn humor begon te genieten, grrrr, dát was niet de bedoeling!!
Dan maar bellen! Ik wou mijn nummer echter niet aan hem geven, geen punt, ik kreeg het zijne en mocht bellen.
Oh, wat begon ik toen een hekel aan mezelf te krijgen, ik kon hem niet door de mand laten vallen en de man heeft een stem, ik kreeg het er helemaal warm van, in plaats van dat hij door de mand viel, deed ik het!!

Toen maar even een tijdje gestopt en toen ik dacht dat ik mezelf weer helemaal onder controle had hem tóch nog eens gebeld. Ik verwachtte verwijten, boosheid en teleurstelling bij hem dat ik hem gewoon had laten barsten, niets van dat alles.

Tja, en toen kwam die afspraak er, gewoon in een tent in Lelystad koffie drinken met hem.
Het staat er in één zinnetje, maar ik had de zenuwen, dat wil je niet weten. Voor niets, dat bleek: een warme persoonlijkheid, iemand met mensenkennis, een brede ontwikkeling en een zeer geanimeerd spreker. Niet dat hij nu heel knap was of zo, wel lang, maar ook een beetje oud, maar ik voelde me zo goed bij hem. Dus ik vroeg hem, wat kon me immers gebeuren, ik was toch op veilig terrein dacht ik, hoe een behandeling van mij er dan uit zou zien, wat hij zou doen?
Daar had hij niet meteen een antwoord op gaf hij aan en hij begon mij een heleboel vragen te stellen, best wel intieme ook, maar ik voelde me veilig en tot mijn eigen verbazing was ik heel vrij in mijn antwoorden.

Daarna ging het eigenlijk best snel en nu heb ik net al mijn 4e sessie met hem meegemaakt.
Die sessies, ik spreek altijd voor een hele nacht met hem af bij mij thuis, alleen de 1e sessie was in het hotel in Lelystad.
Het zijn sessies die volledig bestaan uit knuffelen en strelen. Uren lang is hij zo met mij bezig, hij knuffelt en streelt mij letterlijk overal, maar alleen uitwendig, hoogstens tussen mijn lippen, maar wil hem niet in mij voelen, geen enkele man, penetratie door een ander dan mijzelf staat mij op dit moment nog steeds erg tegen.
En terwijl hij zo bezig is breng ik dan zelf wel eens een speeltje in en werk mijzelf dan, samen met zijn inspanningen, naar meerdere orgasmes toe.

En in de nacht liggen we dan als lepeltjes in een doosje, ik kruip helemaal in hem en voel zijn zachte strelende handen over mijn lichaam gaan, zelfs in zijn slaap streelt hij mij nog, wist niet dat zoiets bestond.
Aan alles merk je dat hij een heilig respect heeft voor vrouwen, ja, hij verafgoodt ze bijna!

Ik heb mij nog nooit zo fijn, zo opgewonden, zo goed en zo veilig gevoeld als bij deze man, hij is voor mij een lot uit de loterij!

Misschien een heel ander verhaal dan de meeste anderen hier, maar dit is de behandelwijze die bij mij past, waarbij ik me goed voel en ik ken maar één man die mij dit kan bieden: Frank

Barbara

Terug naar pagina Reacties     Afspreken? Klik hier!