Al 14 jaar de meest vrouwvriendelijke dienst voor vrouwen
Home » Blanche39jaar

Ik ben Blanche, ben 39 jaar en woon in Lelystad.

Ben volledig afgekeurd, zowel lichamelijk als psychisch. Mijn kinderen zijn al de deur uit, ik was vroeg moeder. Ik leef van een heel lage uitkering, nog nét niet in armoe, maar daar is ook alles mee gezegd, geen extraatjes, geen vakanties.

Ik leg moeilijk contacten, mijn laatste keer seks met een man of vrouw dateert al van langer dan 10 jaar geleden.
Daarna werd de vibrator mijn vriend en sinds die stuk is gegaan is het masturberen ook steeds minder geworden.
Een Facebook vriendin uit Groningen, ken haar niet persoonlijk, vertelde mij over dat ze de sleur in haar huwelijk had doorbroken door met een man af te spreken.
En ik kreeg een verhaal in geuren en kleuren van haar te horen, ik wou het eerst niet geloven, hij had haar alle sterren laten zien! Ze gaf me het linkje van zijn website, zo van: kijk zelf maar.
Ik heb de hele avond zitten lezen, maar ja, ik heb dus helemaal geen geld voor dit soort dingen.
En toen ik de pagina met de kosten las werd mijn vermoeden bevestigd: dit was niet voor mij.
Toen las ik dat hij iedere vrijdagavond één dame een gratis behandelsessie aanbood (inmiddels is deze actie afgelopen!).
Heb een hele week moed verzameld en toen hem een mail gestuurd op vrijdagochtend 7.00 uur.
En toen ging het snel: om 9.00 belde hij, ik was het geworden!
Hij moet gedacht hebben wat een raar wijf, ik zat te hakkelen en te stotteren, zei in mijn zenuwen stomme dingen, hij wachtte gewoon geduldig af gelukkig. Maar toen kwam de volgende teleurstelling:
hij wilde met mij in het hotel afspreken, maar voor die kamer had ik natuurlijk óók geen geld?

Afgesproken in Het Koffiehuys in Lelystad, ik betaalde zijn koffie. Een al wat oudere man, met een zeer rustgevende, veilige en vriendelijke uitstraling. Beantwoordde al mijn vragen en ik heb hem gevraagd of ik hem mocht uitnodigen in mijn appartementje boven het winkelcentrum Agora. Hij ging gelukkig akkoord.

Hem van koffie voorzien en ik de badkamer in om me op te frissen.
En toen durfde ik er niet meer uit! Wel een half uur moed verzameld!
En toen zat ik naast hem op de bank, trillend, hij deed alles om mij gerust te stellen.
Legde alles uit, noemde nog een keer de spelregels zoals die op zijn site stonden.
Vroeg mij om mijn blouse en beha uit te trekken om dan heel rustig met het borstonderzoek te beginnen.
Ik kon het niet! Ik vroeg hem of hij mijn blouse wilde openmaken en in een heel rustig tempo, mij op mijn gemak stellend deed hij dat. Ik voelde zijn hand op mijn rechterborst door de beha heen, een heerlijke warmte. En toen gleed zijn hand in de cup en omsloot mijn hele borst (c-cup). Een hele warme en zachte hand voelde ik. Hij deed verder niets en ik kwam opeens helemaal tot rust. Daarna ging het allemaal heel gemakkelijk: hij onderzocht mijn borsten, onderzocht mij vaginaal en daar genoot ik zelfs van! De vaginale spoeling was een ervaring op zich, voelde een soort warme golf in me, dicht tegen een orgasme aan.
Daarna mocht ik douchen van hem.
Toen ik terug kwam in sexy slipje en beha, schaamde ik me niet meer, vond het fijn om mij zo aan een man te mogen laten zien.
En daarna heb ik mij aan hem gegeven en het maar gewoon laten gebeuren. Hij heeft geen plekje overgeslagen, zo fijn, zo lief, zo zacht. Ik wilde hem naakt zien en voelen, gaf hij aan toe, op zijn slip na, wat een lief en warm lijf, kroop bijna in hem!
Ik had een beetje een kinky wens, nooit om durven vragen, aan hem wel, hij begreep me, vond het gelukkig niet gek, en ging er in mee!!
En toen was het klaar, ik kon niet meer, meerdere keren klaar gekomen, mijn hele lijf gloeide, alles leek wel helemaal strak te zijn gaan staan, wat mooi!
In zijn armen liggend, wat is die man lief!!! Een uur lang hebben we zo nog liggen napraten, soms gierend van het lachen want deze man heeft humor.

Ik ben zo dankbaar dat ik dit heb kunnen meemaken ondanks dat ik het niet kan betalen, maar ook omdat ik het heb aangedurfd. Er is wat veranderd in mij, mijn omgeving viel het ook al op.
Ik hoop dat ik in de toekomst dit nog een keer kan meemaken!

Blanche

Terug naar pagina Reacties     Afspreken? Klik hier!