Al 14 jaar de meest vrouwvriendelijke dienst voor vrouwen
Home » Bonita32jaar

Ik ben helemaal in hogere sferen, dit heb ik nog nooit meegemaakt wel een heel uur lang is hij met mijn borsten bezig geweest. Frank is nu net weg nu ik dit intik.

Laat ik bij het beginnen anders snappen jullie er niets van.

Ik ben Bonita, een gescheiden vrouw van 32 jaar, geen kids en ik woon in het mooie Zandvoort en kijk vanuit mijn raam zo op de duinen met daar achter de zee.

Mijn probleem met sex is, zowel met mijn ex-man als met huidige vriendjes, dat het nooit gaat zoals ik zou willen.
Het zit zo: ik heb supergevoelige borsten, zo gevoelig dat ik er zelf de hele dag aan zit wanneer het maar kan, krijg er nooit genoeg van, kom niet zo zeer klaar
maar het lijkt wel of ik ga zweven en ik krijg een heel sexy gevoel. Maar wat doet iedere man? Ze spelen hoogstens 5 minuten met mijn borsten en daarna gaat de aandacht omlaag en krijgt mijn kut alle aandacht!
Ik kan nog zo zeuren of ze lekker lang met mijn borsten willen vrijen het gebeurt gewoonweg niet.

Hierover met Frank gesproken.
Hij erkende dat de meeste mannen, eigenlijk alle mannen wel, neukgericht zijn en borsten eigenlijk alleen zien als een soort warming-up een aanloopje naar neuken.
Hij vroeg me wat ik dan precies wilde? Het komt er op neer dat ik voor het neuken eigenlijk wilde dat de man echt heel lang mijn tieten zou masseren, kneden, strelen, likken en ja vooral heel veel en lang zuigen.
Hoewel ik zoiets niet letterlijk op zijn website had zien staan vroeg ik hem of hij dat kon doen wat me dat zou kosten?
Hij kon het maar gedeeltelijk doen zei hij. Het borstengedeelte wel, maar het neuken niet. Dat wist ik ook eigenlijk wel, had het zien staan op zijn webpagina.
Maar ja, ik wilde ook geneukt worden door hem. Lang gezeurd, op een gegeven moment een absurd hoog bedrag genoemd en hij weigerde weer, diep teleurgesteld heb ik toen de hoorn op de haak gegooid.


Dag erna hem een mailtje gestuurd en mijn excuus gedaan.
Hij was niet boos gelukkig.
Het opnieuw besproken en op een soort kompromis uitgekomen: ik zou naakt in bed liggen met alleen een slip aan, hij zou bij mij komen liggen, ook met alleen een slip aan. Het zou een heel lieve knuffelige sessie worden met ook zoenen, niet tongzoenen ik mocht hem overal aanraken maar niet zijn lul.
We zouden niet neuken maar hij zou zich heel uitgebreid en langdurig bezighouden met mijn borsten totdat ik zou zeggen dat het genoeg was.

En vanavond was het dus zo ver.
Ik heb hem ergens opgepikt met de auto, we hebben een wijntje gedronken op mijn bank en daarna ging ik douchen deed een mooi slipje aan en mijn lekkerste parfum op en ging onder het dekbed liggen in mijn luxe waterbed.
Gedempt licht, geen muziek dat leidt maar af. En zo lag ik op hem te wachten totdat hij uit de douche kwam.
Ook hij rook heel lekker en had alleen een slip aan, mijn hart klopte in mijn keel toen hij onder het dekbed schoof.
Hij kwam gezellig bij mij liggen maar raakte me niet aan. Ik rook zijn parfum en voelde zijn warmte.
Om mij op mijn gemak te stellen begon hij een gesprekje met me. Hij keek me diep aan, streelde me door mijn haar en gaf me een heel tedere kus zo recht op mijn mond. En toen nam hij me in zijn armen en drukte me zachtjes tegen hem aan en al kussend vanaf mijn hoofd ging hij naar beneden naar mijn borsten. En toen voelde ik zijn andere hand op mijn borst, eerst de rechter en toen de linker. Wat een heerlijke warme hand, zo lief, zo zacht zo teder. Een hand die streelde, zachtjes masseerde, iedere borst kreeg evenveel aandacht.

Ik zakte weg in een soort dromenland, het leek wel een erotische droom.
Ik voelde zijn handen, zijn mond, zijn lippen, zijn tong op mijn tepels, voelde hoe hij mijn tepels helemaal naar buiten zoog. Alles om me heen vervaagde, kronkelend wreef ik me tegen hem aan en hij ging maar door en door.
Ik hoorde mezelf stamelen niet stoppen, maar dat was hij geenszins van plan. Hele momenten was ik gewoon weg van de wereld. Op een zeker moment kwam ik weer bij en lag helemaal te schokken, ik lag stilletjes gewoon klaar te komen.
Frank voelde dat feilloos aan, hield mijn tepel in zijn mond maar gewoon stilletjes, deed niks en daarna heel geleidelijk aan begon hij weer en alles begon weer overnieuw.

Hij is nu net een uurtje weg, zit alleen in mijn slipje dit te typen, voel me helemaal rozig, een gezicht alsof ik drugs heb gebruikt of teut ben, met grote peervormige tieten en roze tepels, normaal zijn mijn tepels gewoon lichtbruin.
En als ik ze aanraak nog veel gevoeliger dan anders!

Frank wat heb je met me gedaan?
Ik had gedacht dat ik het neuken heel erg zou missen? No way!
Oh, dit wil ik vaker Frank!!!

Bonita

Terug naar pagina Reacties    Afspreken? Klik hier!