Al 14 jaar de meest vrouwvriendelijke dienst voor vrouwen
Home » Eva24jaar

Mijn naam is Eva, ik woon in het mooie Friesland en ik ben 24 jaar oud.
Ik weet sinds een tijdje dat ik hooggevoelig (hsp) ben.
Ik kwam Frank tegen in een groep voor hpspers (high sensitive persons) op FaceBook en we raakten aan de praat.
Al snel vertelde ik hem aardig wat over mezelf. Ik merkte dat hij me in veel dingen heel goed begreep, en ik begon hem dan ook al snel behoorlijk te vertrouwen.
Hij gaf me tips over hoe ik met mijn hooggevoeligheid om moest gaan, en ik had ondertussen op zijn site gekeken, die me meteen erg aansprak.
De zachte respectvolle manier waarop hij de vrouwen in de evaluaties behandelt, samen met het vertrouwen dat ik in hem had maakten al snel dat ik heel graag een afspraak wilde maken.
Maar 't was toch nog een redelijke stap, dus eerst maar een paar keer gebeld, en veel gechat.
Mijn verlangen werd sterker en sterker en op den duur heb ik gewoon de knoop doorgehakt.
Ik reserveerde een hotelkamer en sprak met Frank af dat hij me van het station zou halen.

Toen ik hem zag was het meteen goed.
Hij gaf me een knuffel, en ik hield hem wel expres niet lang vast vanwege de drukte op 't perron, maar ik wist dat zodra we op de kamer waren ik tegen hem aan wilde kruipen.

Eenmaal op de kamer vond ik het toch wel spannend. Frank vroeg me of ik naast hem kwam zitten dus dat deed ik.
Hij zei dat ik zijn hand mocht pakken. Dat deed ik ook... Ging ik toch bijna hyperventileren!
Maar dan van geilheid! Ik begon te hijgen, te kreunen! Ik werd helemaal week en na een minuutje kwam ik zelfs klaar!
Dát beloofde wat..
Omdat ik zo ontzettend aan het hijgen was liet hij me even tot rust komen, en na een tijdje werd het minder.
Ik kroop tegen hem aan en het voelde meteen vertrouwd.
Ik had zo verlangt naar liefde! Na een tijdje vroeg hij of ik wilde gaan douchen, en of hij me daarbij moest helpen.
Ik wist niet hoe snel ik de badkamer in moest gaan!
Hij kleedde me voorzichtig uit en ik mocht in bad gaan zitten. Hij begon me van top tot teen te strelen en liet de handdouche over mijn hele lichaam gaan. Ook op mijn poesje. Oef! Weer een orgasme! Ik was meteen zo ontzettend geil!
Na een tijdje hielp hij me uit bad en droogde me zachtjes af. Ik trilde onder zijn aanraking. Heerlijk! Alles was zo zacht en lief, maar tegelijkertijd werd ik er zo geil van! Vele orgasmes zouden volgen...

Ik mocht op mijn buik op bed gaan liggen en hij deed wat olie op mijn rug en billen. Heel zachtjes voelde ik zijn zachte handen over mijn rug glijden, en ik kwam in een droomwereld terecht. Wat had ik hiernaar verlangd! Na een tijdje ging de diepe ontspanning over naar weer een golf van geilheid omdat hij heel zachtjes mijn gevoelige plekje net boven mijn stuitje begon te kriebelen. Heerlijk! Zo zacht en lief! Gelukkig had ik een handdoek onder mijn middel gelegd... Ik werd zo ontzettend nat! Hij masseerde mijn billen en ik voelde dat hij ook mijn bilspleet mee streelde.. Jeeeeetje wat een sensatie! Een harde kreun van genot kwam uit mijn mond. Voor Frank het teken om door te gaan. Na een tijdje strelen en masseren voelde ik heel zachtjes een vinger met veel glijmiddel in mijn kontje glijden terwijl hij ondertussen mijn poesje inwendig stimuleerde. Ik voelde af en toe zelfs een vinger op mijn clitje en ik werd helemaal wild! Ik lag te kronkelen te kreunen te hijgen... En weer een stel hevige orgasmes! Heerlijk! Schokkend kwam ik elke keer klaar. Dit was nog maar het begin....

Na een tijdje in zijn armen te zijn bijgekomen begon het opnieuw te kriebelen.. Hij zag het aan me en begon me te strelen. Weer zo zacht en lief! Ik voelde hoe zijn handen mijn borsten omsloten en zijn tong mijn tepel hard maakte. Het maakte me helemaal gek! Ik kwam alweer klaar! Hij bleef zuigen en likken.. Ik voelde mijn hoofd tollen van geilheid.. Vergat alles om me heen. Ik voelde hoe zijn handen zacht strelend richting mijn buik gingen. Steeds lager.. Ik werd gek! En ineens was daar zijn warme tong op mijn clit.. Heerlijk! Steeds sneller ging zijn tong over mijn clitje.. Orgasme na orgasme golfde door mijn lichaam. Ik kreunde en kronkelde onder zijn handen. Wat een geweldige geile ervaring! Zijn handen overal op mijn lichaam, zijn tong op mijn clit.. Ik denk dat ik zeker 15 orgasmes heb gehad alleen al van zijn tong!

Na weer even lekker geknuffeld te hebben had ik er nog steeds geen genoeg van.. En vroeg hij of ik misschien zin had in een massage maar dan daar.... Oh ja graag! Ik voelde hoe zijn hand druipend van de massage olie zachtjes mijn hele poesje begon te strelen.. Mijn dijbenen, mijn lippen.. Alles werd meegenomen. Het was niet zozeer geil maar wel héél ontspannend en heel zacht. Ik genoot er intens van! Na een tijdje masseren voelde ik zijn vinger zachtjes naar binnen glijden.. Hij begon mijn gspot te stimuleren.. God wat was ik geil ineens! Na een tijdje stimuleren voelde ik alles samentrekken en ik kwam schokkend en kreunend klaar. Intens genieten! Alles met respect en heel zacht en lief, precies hoe ik t zo fijn vind!
Ik ben zelfs klaar gekomen door alleen maar zijn hand op mijn venusheuvel... Meerdere keren terwijl we gewoon lagen te praten was daar ineens die hand en hop daar ging ik weer!

Omdat we allebei hsp zijn kunnen we ontzettend goed praten hij begrijpt mij heel goed en dat is fijn.
De hele nacht gepraat en tussendoor steeds intense orgasmes. Tussen de orgasmes door in zijn armen gelegen en soms alleen maar geluisterd naar zijn warme stem. Nog nooit in mijn leven was ik zo geil geweest, had ik zoveel liefde gevoeld en was ik zo intens bevredigd!
Omdat hij door zijn magnetiseren zoveel losmaakte kwam er af en toe wel wat naar boven van mijn epilepsie maar ook daar steunde hij mij enorm in.

Nooit gedacht dat ik dit ooit zou durven, me overgeven aan een onbekende man, maar echt, geen moment spijt!
Intens bevredigd, ontspannen en gelukkig zat ik terug in de trein.
Frank je bent top!!!

Vrouwen, aarzel niet! Maak gewoon die afspraak! Wat heb je te verliezen? Laat jezelf verwennen!
Niet denken aan wat anderen vinden!
Denk aan jezelf, gun jezelf een intens fijne ervaring, want dat is het! Fijn én geil!

Eva

Terug naar pagina Reacties     Afspreken? Klik hier!