Al 14 jaar de meest vrouwvriendelijke dienst voor vrouwen
Home » Fleur44jaar

Hallo, ik ben Fleur en ik wil graag een stukje van mijn ervaring bij Frank op deze site delen, maar wat kan ik nog voor nieuwe woorden toevoegen aan de ervaringen van de andere vrouwen op deze site?
Ik sluit me helemaal aan bij al het moois (en ook spannends) wat er al eerder beschreven staat.

Misschien iets over de reden waarom ik contact heb gezocht met Frank dan?
Ik heb, ook door omstandigheden in mijn leven, een laag zelfbeeld, eigenlijk mijn volwassen leven lang.
Dat is voor mij dan ook de belangrijkste reden dat ik nooit een relatie heb gehad, ondanks mijn leeftijd van 44 jaar.
Ik ben in mijn leven een paar keer een man tegengekomen waarmee ik misschien intiemer had kunnen zijn, maar ik heb het contact altijd afgehouden, ik voelde mezelf niet de moeite waard.
Ik heb lange tijd tegen mezelf kunnen zeggen dat ik ook wel kan leven zonder intimiteit, zonder iemand die me aanraakt (op mijn blote huid).
Het is me lang gelukt, maar de laatste tijd voelde dat wel erg eenzaam, nutteloos.
Dus ik ben toch maar eens op Internet gaan “snuffelen”.
En ik moet zeggen: er zijn veel mannen die zich aanbieden, maar ik was op zoek naar een betrouwbaar uitziende site.
Ik was al eerder op de site van Frank terechtgekomen maar dacht toen: erotisch magnetiseren, dat zal wel niets zijn, toch?
Een paar weken later kwam ik weer op de site van Frank terecht en heb toen alle teksten hierop maar eens goed doorgelezen en toen was ik dus wél geïnteresseerd!

Wat voor mij heel belangrijk is dat op zijn site vermeld staat dat Frank geen vrouwen selecteert op uiterlijk (eerst zien, dan geloven dacht ik toen) en dat respect en hygiëne belangrijk voor hem, en natuurlijk ook voor ons dames belangrijk is.
Zijn site kwam vriendelijk en betrouwbaar over en ik heb Frank vervolgens gemaild.
Ik had in mijn mail al de voor mij belangrijkste dingen over mezelf verteld.
Ik kreeg al snel een mailbericht van hem terug waarin hij mij geruststelde en dat was fijn.
Daarna heb ik Frank via de telefoon gesproken en dat voelde ook goed, aardig, betrouwbaar en rustig.
Ik wilde eigenlijk toen toch wel snel een afspraak met hem maken en het was fijn dat dat ook kon voor een paar dagen later.
Frank had al tegen mij gezegd dat het mogelijk was dat hij mij, als kennismakingsbehandeling, een 2e, gratis behandeling, kon geven op de dag daarna. Ik dacht: eerst maar even aankijken.

Ik heb toen een kamer geboekt in het Apollo hotel en daar wel even geïnformeerd of ik eventueel nog een overnachting bij kon boeken als ik dat wilde en die mogelijkheid was er dus.
Ik heb op de dag van de afspraak eerst iets met Frank in de bar van het hotel gedronken en echt heel snel voelde ik me al op mijn gemak bij hem. We hebben wat gekletst over verschillende dingen en zijn toen naar de hotelkamer gegaan…
Ik vond het toen wel heel erg spannend, maar Frank was heel rustig en vond niets gek aan de vele vragen die ik had.
Ik heb eerst nog even mijn ondergoed aangehouden en op een gegeven moment vroeg Frank of ik het aandurfde om mijn bh uit te trekken en dat heb ik gedaan.
Ik voelde me toen al best ontspannen. Later vroeg Frank of ik het ook aandurfde om mijn slip uit te trekken en ook dat voelde goed. En ik heb genoten van onze afspraak, ik vond het heerlijk dat mijn blote lichaam werd aangeraakt en dat ik ook een tijd bij hem kon liggen. We hebben ook gepraat en grapjes gemaakt en het was heerlijk dat hij geen haast maakte en niet op de klok keek. Aan het einde van deze afspraak heb ik aan Frank gevraagd of ik nog gebruik mocht maken van zijn aanbod voor de volgende dag en dat mocht.
Ik vond het moeilijk om een 2e afspraak gratis aan te nemen, maar volgens Frank was dit echt goed.

De dag daarop kwam Frank voor de vervolgafspraak, maar eerst heeft hij mij weer even gerustgesteld.
Ik had het echt even nodig om te horen dat ik dit voor mezelf deed en dat verder niemand hier last van had en dat het een normaal verlangen is om te worden aangeraakt.

Die 2e afspraak was nog fijner dan de 1e omdat het al vertrouwder was.
Frank had al me bloot gezien, dus daar hoefde ik me niet meer druk om te maken.
Ik vond het vooral heel erg fijn om bij hem te liggen en dat hij me over mijn rug en billen streelde, dat voelde heerlijk!
Ook nu keek Frank weer niet op de klok.

Als ik nu op de 2 afspraken terugkijk en aan Frank denk, is het voor mij een heel waardevol weekend geweest.
Ik voel me minder “niet de moeite waard” en ook iets vrijer in mezelf en dat is mooi! En ik ben er dankbaar voor dat ik iemand als Frank ben tegen gekomen, het is goed om te weten dat er mensen zijn zoals hij, die doen wat hij doet.
En Frank is een lieve man die absoluut zijn afspraken nakomt!

 

Terug naar pagina Reacties     Afspreken? Klik hier!