Al 14 jaar de meest vrouwvriendelijke dienst voor vrouwen
Home » Gerda48jaar

 Al ruim 3 jaar volgde ik Frank. Ik bekeek zijn site, las de reacties en mailde met hem.
Ook al meerdere malen telefonisch contact met hem gehad. Hoeveel keren ik niet op het punt heb gestaan om een afspraak te maken en iedere keer, op het laatste moment, haakte ik dan toch weer af.

Tot op een dag, het was ergens in april 2013, ik had weer afgesproken met Frank dat ik hem mocht bellen, wat een geduld heeft die man, dat hij mij vertelde over een nieuwe methode van erotisch magnetiseren die hij bezig was te ontwikkelen. Oralfeedback of zo noemde hij dat.
Het kwam er hier op neer dat hij alleen maar het hoofd en in de mondholte magnetiseerde.
Het effect zou dan zo sterk zijn dat je zelf wel vroeg of hij door wilde gaan op andere plekjes en zo niet dan was het ook goed.
Die nacht kon ik niet slapen, ik moest maar denken aan wat hij gezegd had.
Hem die ochtend gemaild en verteld wat mij zo bezig had gehouden...

Van zijn antwoord sloeg mijn hart over: hij stelde mij voor het gratis te proberen... een uur later had ik een hotelkamer geboekt en toen kon ik dus niet meer terug!
Het hele kennismakingsritueel en hoe we afgesproken hebben zal ik hier overslaan en verdergaan op het moment dat de behandeling begon.

Ik lag op bed, schoenen uit, gekleed in een nette blouse en rok met daaronder mooie lingerie, maar niet echt sexy of zo, gewoon mooi en netjes.
Hij vroeg me mijn ogen te sluiten en ik voelde een warme hand op mijn voorhoofd en de tweede hand aan de zijkant van mijn hoofd. Warm, behaaglijk en veilig. En geleidelijk aan voelde ik mezelf diep ontspannen, fijn gevoel, dat had ik niet verwacht. De hand op mijn voorhoofd bleef, de andere hand ging heel langzaam over mijn hoofd, een stukje van mijn hals en over mijn mond. Heerlijk!
Ontspannend! Veilig! Maar erotisch? Nou nee. Ik had er geen enkele behoefte meer aan om mijn ogen te openen, ik kwam in een soort droomtoestand en raakte heerlijk diep ontspannen.
Toen zijn vingers weer over mijn mond gleden opende ik mijn mond als was het een soort reflex, alle vingers bleven op mijn lippen liggen op één na, die ging iets naar binnen. Daar ontmoette hij mijn tong die als een soort begroeting aan die vinger likte. Tot mijn eigen verbazing zoog ik zijn vinger naar binnen, het voelde heel fijn en natuurlijk. Enkele minuten later, ik ben hier even een stukje kwijt, had hij drie vingers in mijn mond die ik bespeelde met mijn tong, waar ik aan zoog en die ik af en toe dieper naar binnen drukte en een beetje in en uit bewoog.
Diepe, heel diepe ontspanning voelde ik, het leek wel een soort meditatie.
En toen opeens gebeurden er een aantal dingen in mijn lichaam: het begon met een heel prettige soort draaikolk in mijn navel, ik kende dat gevoel nog van heel vroeger als ik wel eens een joint rookte.
Ik voelde ook hoe mijn beha opeens heel strak ging zitten omdat mijn borsten opzetten en hoe mijn tepels stijf werden.
Hij moet dat gezien hebben, ze kwamen helemaal door mijn blouse heen.
En nog maar net van die schrik bekomen voelde ik bovendien dat mijn kutje drijfnat werd en dat ik onbewust lag te schudden met mijn onderlichaam.
Ook, daar schaamde ik me wel een beetje voor, kreeg ik heel veel aanmaak van speeksel en begon ik te kwijlen, heel lief veegde hij alles weg met een handdoekje.
Terwijl hij bezig bleef met mijn hoofd en mond heb ik mezelf helemaal uitgekleed, even met mezelf gespeeld en daarna zijn handen naar de juiste plekken geleid waar hij als ervaren man wist wat te doen...

Ik ben niet onervaren, ben al heel vaak klaargekomen, maar een ervaring als deze?
Helemaal nieuw voor mij en een onvergetelijke ervaring.
Voor herhaling vatbaar! Ook als het niet gratis is!

Gerda R. 48 jaar, Spaarndam

 

Terug naar pagina Reacties     Afspreken? Klik hier!