Al 14 jaar de meest vrouwvriendelijke dienst voor vrouwen
Home » Gerrie39jaar

Hoi, laat ik beginnen mij voor te stellen: ik ben Gerrie, 39 jaar, moeder van twee tienerdochters en ik woon ergens bij Maastricht.

Voor zo ongeveer een jaar lang was ik al aan het mailen en chatten met Frank Visser.

Had hem ooit eens ontmoet met een dame op de Kamasutra beurs en hij had mij zijn kaartje toen gegeven en zo kwam ik dus op zijn website. Daar ging er een wereld voor mij open en heb heel wat afgemasturbeerd op al die geile reacties van dames die op zijn site stonden. Stiekem was ik heel jaloers op die dames want hoe ik het ook uitrekende, het ging mij financieel gewoon niet lukken en dat vond ik heel erg jammer.

Toen, ruim een week geleden, kreeg ik een mailtje van hem, was iets teleurgesteld dat hij die blijkbaar aan zijn hele bestand had toegestuurd.

Hij had het over Valentijnsdag en dat hij een verloting wilde doen wie er op die dag zijn valentijn wilde zijn die zou hij dan een hele dag gratis verwennen, ik voelde meteen wat gebeuren in mijn beha en ook wat lager, mmmm, het idee alleen al!
Je moest hem dan een mail sturen met al je wensen en dan zou hij er één mail uitpikken.
Nou win ik nooit wat, dus zag ik dat niet zo zitten, maar, het feit dat iedereen die meedeed in ieder geval een leuke korting zou krijgen, dat trok mij over de streep om hem te mailen.
Met korting zou het misschien dan toch een keer lukken om mij eens lekker te laten verwennen?

Zo gezegd, zo gedaan. Daarna weer over tot de orde van de dag. En toen ging woensdagavond de telefoon, Frank aan de lijn! En hij vertelde mij dat ik had gewonnen, nou jaaaa!! Ik heel neutraal antwoorden terwijl de vlinders in mijn buik een feestje aan het bouwen waren. Mijn dochters zaten er namelijk bij. Meteen daarna toen ik alleen was, hem teruggebeld.

En op Valentijnsdag, zaterdagmiddag 16.00 uur zat ik in de lounge van het Krasnapolsky Hotel in Amsterdam te wachten. Ik was veuls te vroeg want hij zou er pas om 16.30 zijn. Ik was heel nerveus, had een heel mooie en vrouwelijk jurk aan met nieuwe lingerie en kousen er onder. En toen kwam Frank binnen, hij was in kostuum, zo had ik hem nog nooit gezien, wat een verschil, wat een knappe man. Hij gaf mij een roos en een handkus, ik smolt helemaal.
We gingen snel naar de kamer, wat een galante man, hield deuren voor mij open, hielp mij uit mijn jas en wat rook hij lekker.
Op de kamer wat gepraat en een glas wijn rode wijn gedronken. Hij zei allemaal lieve dingen, over mij, over mijn ogen, dat ik er betoverend uitzag, dat hij een beetje verlegen van mij werd.

Ik voelde mij als een verliefd en verlegen schoolmeisje, heel lang geleden hoor dat ik mij zo gevoeld heb.
En toen gingen we eerst uit eten, we gingen naar een Arabisch restaurant, dat had ik nog nooit gegeten, ik nam maar wat hij nam: een couscousgerecht met dadels, olijven, lamsvlees en heel veel groenten, een lamssoep vooraf en ijs met allerlei kruiden als dessert.
En Frank was lief en galant en ik vond hem veel mooier dan die eerste keer op de beurs dat ik hem ontmoette.
Ik heb hem heel veel verteld over mezelf, mijn leven, mijn werk, mijn gezondheid, mijn dochters, het voelde alsof ik hem al heel goed kende. Hij luisterde heel aandachtig en door de vragen die hij stelde merkte ik dat hij mij echt begreep, dat maak je als vrouw niet zo vaak mee.
Hij was zelf ook vlot van de tongriem gesneden merkte ik toen hij vertelde over de vele reizen die hij had gemaakt en de culturele verschillen die hij daar had gezien en waardoor hij zo veel geleerd had.
Uren hebben we daar gezeten, genietend van elkaar, van het heerlijke eten, van de ambiance.
Oh ja, hij had blijkbaar het personeel verteld dat ik zijn Valentijn was, want mijn stoel werd versierd met bloemen en ook mijn bord en glas werden met bloemen gedecoreerd door het bedienend personeel.

Terug in het hotel, nam hij mij in zijn armen.
Hij moet gevoeld hebben dat ik er helemaal klaar voor was. Hij fluisterde lieve woordjes in mijn oor, likte mijn oorlelletje en tergend langzaam voelde ik zijn strelende handen overal over mijn lichaam.
Ik had het eerst niet door maar toen merkte ik dat ik uitgekleed werd, ik gaf hem een kus vol op de mond en liet hem begaan. Even later was ik helemaal naakt, hij begeleidde me naar de luxe badkamer.
Al heel snel voelde ik dat hij mij een vaginale spoeling gaf, ik was zo in een roes dat ik dat zelfs fijn vond.
Hij liet het bad vollopen, ik rook iets heel lekkers, een soort badolie, iets met kaneel en kruiden, en al strelend en masserend, begon hij mij van top tot teen te wassen. Nu pas realiseerde ik me wat een lieve en zachte handen hij had.
Daarna hielp hij mij uit bad en begon mij heel lief af te drogen.
En dan is er zo'n moment waar je als vrouw even geen man bij wil hebben dus ik vroeg hem om mijn tas aan te geven en of hij mij even alleen wilde laten.
Hoefde hem niets uit te leggen, begreep meteen wat ik bedoelde, verbazingwekkend gewoon!

Toen ik de kamer weer inkwam zag ik zijn mond openvallen van verbazing openvallen. Ik had een zalmroze lingeriesetje aangedaan met een beha die mijn borsten, c-cupje maar hoor, zo mooi deden uitkomen.
Als parfum had ik opium op gedaan, beetje zwaar en zwoel weliswaar, maar in deze situatie heel goed passend.
En toen begon mijn droom pas echt: uren lang heeft hij mij laten genieten. Strelen, masseren,magnetiseren, kussen, likken, zuigen. Steeds in het goede tempo en op de goede plekken.
Rustmomenten op de goede tijdstippen, met hele gezellige en intieme gesprekjes.

Op sommige momenten was het supergeil, maar nooit ordinair.
Ik heb een paar bijzondere wensen aangegeven, bijvoorbeeld dat mijn borsten heel gevoelig zijn.
Nou daar is hij mee aan de slag gegaan... Uiteindelijk zwollen mijn borsten en tepels enorm op en werden ze supergevoelig, zelfs nu ik dit schrijf voel ik het nog en zit mijn beha nog iets te strak.
Hij heeft mij heel verschillende orgasmes laten voelen, heel lief en zacht, dromerig en spiritueel, maar hij heeft mij ook een keer schreeuwend, ja zelfs spuitend laten klaarkomen.
Hij heeft mij ook, voor mijn gevoel wel een uur lang, heel dicht tegen een orgasme aan laten hangen.
Op een gegeven moment was ik zo opgewonden dat ik hem vroeg of hij zijn hele hand wilde inbrengen, ik moest hem gewoon heel diep in mij voelen. Heel voorzichtig is hij hiermee aan de gang gegaan, ik ben namelijk best wel nauw, maar uiteindelijk lukte het hem. Heel voorzichtig is hij mij toen inwendig gaan stimuleren terwijl ik mij helemaal aan hem vastklampte, hij was toen zo dichtbij, ik raakte gewoon ontroerd en moest een beetje huilen.
Allemaal dingen die ik nog nooit eerder had meegemaakt.

En zo is dit uren doorgegaan, daarna hebben we samen gedoucht en zijn we gaan slapen.
Niet meteen, hij nam nog steeds de tijd voor mij, nog lang gesproken, geknuffeld en gestreeld en nog wat wijn gedronken.
Wat een lieve en tedere man, lekker strak tegen hem aan gekropen. Hoorde later van hem dat ik meteen weg was.

We waren redelijk vroeg weer wakker, weer samen gedoucht, tanden gepoetst en weer even terug in bed.

Hij gaf aan dat het gerust nog een keer mocht hoor.
Ik was nog zo voldaan, heb aangegeven dat ik het fijn zou vinden om nog wat te knuffelen en te kletsen.

Voelde toch weer wat opwinding opkomen en heb toen gevraagd of hij alleen met mijn borsten wilde vrijen en dat heeft hij gedaan, heel lief en heel zacht mijn tepels likken en zuigen en een heel zachte massage met zijn lieve handen.

Toen nog uitgebreid ontbeten, lopend buffet, je blijft eten haha.
Daarna uitgebreid afscheid genomen en zingend en helemaal blij weer naar huis gereden.

Lieve Frank, dankjewel! Ik voel me zo goed nu, ik heb zo genoten en wat fijn dat het lot mij zo goed gezind was!

Kus,
Je Valentijn Gerrie

Terug naar pagina Reacties     Afspreken? Klik hier!