Al 14 jaar de meest vrouwvriendelijke dienst voor vrouwen
Home » Gilda35jaar

Ik zal me even voorstellen: ik ben Gilda, 35 jaar, een vrouw met roots in India, maar ik ben gewoon hier in Nederland geboren hoor. Ik werk als directiesecretaresse voor een farmaceutisch bedrijf.

Nu ruim een jaar geleden kwam ik bij Frank terecht omdat ik maar zelden genoot van seks.
Tijdens het neuken voelde ik maar heel weinig.
Eigenlijk helemaal niets tenzij de man werkelijk extreem groot geschapen was, dan kwam het iets in de richting.
Maar ja, zulke mannen had ik niet in mijn kennissenkring en ik voelde de behoefte aan iets heel groots in mijn kutje al maar groter en groter worden.

Dat Frank mij niet zou neuken was mij op zijn site al duidelijk geworden maar ik wilde gewoon eens door hem onderzocht worden en eens zijn mening over mijn probleem horen.

Eerst heeft hij mijn kutje gespoeld en daarna begon het onderzoek, uitwendig, inwendig en hij testte ook de gevoeligheid van mijn tepels. In de tussentijd stelde hij mij ook heel veel vragen. Warme, lieve, zachte handen. Het kriebelde wat en ik werd er wel een beetje geil van, maar ook niet meer dan dat.
Frank kon niet veel ontdekken eigenlijk maar hij had wel een idee: hij vroeg mij of ik wel eens gefist was? Nou nee dus! En of ik dat wel eens overwogen had? Ook niet dus, ik dacht dat dat alleen in zeer kinky kringen gebeurde? Niet dus, aldus Frank.

Ik moest even aan het idee wennen, gelukkig had hij daar alle begrip voor en we besloten om even een kop koffie te gaan drinken in de lounge.
Ja en daarna is het dus gewoon gebeurt.

Heel lang is hij me aan het strelen en magnetiseren geweest.
Ik begon van top tot teen te gloeien en werd heel geleidelijk aan toch best wel geil hierdoor.
Geleidelijk aan werkte hij steeds meer naar mijn kutje toe en ik werd steeds wijder en natter, 1 vinger er in, twee, drie, opeens was er een flesje glijmiddel die hij op mijn kutje spoot en waarmee hij zijn hele hand insmeerde.
En eigenlijk relatief eenvoudig en ook best wel snel zag ik werkelijk zijn hele hand in mijn kutje glijden.
Ik realiseerde me dat ik dit nog nooit eerder had gevoeld: mijn kutje werd inwendig op werkelijk alle plekken aangeraakt.
Hij bewoog zijn hele hand in en uit mijn kut, draaide, bewoog en magnetiseerde mij.
Oh dit was zó geil, ik begon te hijgen en te kreunen, ik hoorde het soppen, zó nat was ik.
Ik lag te schokken van geilheid en ik voelde mijn hele lijf hierop reageren.
Dit was werkelijk hemels en ik kwam voor de eerste keer klaar in mijn leven. Dat realiseerde ik me nog niet eens op dat moment, ik was helemaal weg, high van geilheid en in die toestand bleef ik en hij liet me nog eens klaarkomen, en nog eens.

Pas daarna, nadat ik was bijgekomen en gedoucht had heeft Frank met mij geëvalueerd hoe het gegaan was, dat ik klaargekomen was en ik mocht in geuren en kleuren aan hem vertellen wat ik ervaren had.

Vuistneuken/fisten het was altijd iets wat heel ver weg was, wat niet bij mij paste.
Ik ben blij dat ik het heb ervaren, neuken is het niet voor mij, dat weet ik nu, maar ik kan wel degelijk, net zoals andere vrouwen gillend en meerdere keren klaarkomen alleen niet met een piemel in me maar met een grote hand in me van een eigenaar die de gebruiksaanwijzing van mijn kutje begrijpt. Ik hoef je toch niet uit te leggen wie dat is?

 

Terug naar pagina Reacties     Afspreken? Klik hier!