Al 14 jaar de meest vrouwvriendelijke dienst voor vrouwen
Home » Grietje41jaar

Het was donderdagmorgen 17 juli 2007.
Na een tijdje twijfelen had ik besloten de knoop door te hakken en naar Frank toe te gaan voor een sessie.
Had daarvoor al geruime tijd telefonisch contact met Frank gehad over hetgeen waar ik zelf moeite mee had en waar ik graag voor behandeld zou willen worden.

Welnu, eindelijk was het zo ver en ging ik naar Frank toe. ‘s Morgens met de trein naar Lelystad, wat op zich al een hele reis was vanaf Gelderland.
Kwam aan in Lelystad en vroeg welke bus ik moest hebben.
En het werd spannend want ik kwam dus steeds dichter bij de eindbestemming.
Wat op zich al heel erotisch en spannend aan voelde omdat niemand behalve ikzelf wist waar ik heen ging.
Maar goed, eenmaal daar aan gekomen bleek het gelukkig een hele aardige man te zijn.
Want het is super eng hé om zo maar naar iemand toe te stappen.

Ik voelde me meteen bij Frank op mijn gemak hij vertelde van alles over wat hij deed. Het boeide me enorm, ook vertelde hij over ervaringen van cliënten van hem. En dat vond ik ook wel prettig te weten dat ik niet enige was met problemen op dat vlak. Toen gaf Frank mij zijn hand en zei: Leg hem op de plaats waarvan jij denkt dat je je er het prettigst bij voelt. De hand voelde vertrouwd en heel lekker zacht en glad en warm. Ik legde hem op mijn borst, had nog kleren aan, maar het voelde wel lekker.

Toen zijn we naar boven gegaan en zei hij: als je wilt mag je je kleren ook aan houden ik laat het helemaal aan jou over wat je wilt. Ik besloot, omdat ik Frank helemaal vertrouwde, dat ik alles uit ging doen, ik wilde zo puur mogelijk de behandeling in gaan. Wat ik ook heel prettig vond was dat ik van Frank mocht douchen voor ik me liet behandelen.
Zo voelde ik me fris en verzorgd en op en top vrouwelijk.
Frank begon lekker relaxt en ik besloot mijn ogen dicht te doen en van de behandeling dan ook te genieten als een cadeautje voor mezelf en aan mezelf.

Strelen en lichte massage werd er toegepast. Over mijn hele lichaam, Frank gaf ook een soort van chakrabehandeling wat voor mij ook ver van m’n bed is. Ik kan het dus moeilijk uitleggen aan u maar moet u hem zelf maar eens vragen.
Hij kon bij mij zo voelen waar blokkades zaten in me lichaam.
Nadat dat gedaan was ging hij richting mijn borsten en vagina. Nou, je wilt niet weten hoe heerlijk dat was voor mij!

Ik ben verschillende malen in me leven niet echt netjes behandeld door de mannetjes. Om het zo maar te zeggen, dus had best angst voor deze dingen.
Maar bij Frank was het helemaal relaxt en echt erotisch die behandeling.
Ik had ook geen angst, zijn broek bleef écht aan. En hij stond mij toe te genieten van wat hij deed bij mij.Van het een kwam het ander natuurlijk en op een gegeven moment ging Frank met een vinger naar binnen bij me en dat was dus waar
bij mij de blokkades zaten. Door de nare sexuele ervaringen was ik dus voor een deel vaginistisch geworden.
Frank deed zijn best om het een fijn plekje te maken daar binnenin maar hij zei dat dat niet in een keer goed kon komen, wat ik wel begreep, want als je een auto koopt met mankementen moet je ook wachten tot alles hersteld is hé.
Maar goed na dat onderzoek, dat was dus ook tevens een inwendig onderzoek wat hij bij me deed, ging hij mijn vagina spoelen en dat voelde heerlijk, alles lekker schoon van binnen is voor een vrouw zo wie zo heel belangrijk.

Nou na dat dat gebeurd was heeft hij verder gezorgd dat ik ondanks me vaginisme toch tot een lekkere climax kon komen, hij deed dit door middel van stimulatie van de buitenkant van mijn vagina wat heerlijk was gewoon.
Ook m’n borsten werden niet vergeten, ik voelde ook gelijk toen hij ze aanraakte dat er een soort stroom van uit ging, heel apart.
Heb hiervan nog dagen plezier gehad, echt waar heerlijk gewoon, ze werden groter en de tepels daar zat meer gevoel in dan ooit en zelfs nu nog nu ik dit opschrijf, heb ik nog een lekker gevoel in mijn borsten.
Verder na de behandeling hebben we nog heerlijk samen een kopje thee gedronken en Frank vroeg of ik tevreden was over alles.
Nou dat kon ik wel zeggen ja, méér dan tevreden, want het is zeer uniek dat er nu is een man is die naar jou luistert en doet wat jij graag wilt als vrouw.

In ieder geval ga ik zeker meerdere keren terug naar Frank voor een behandeling van mijn lichaam en van m’n erotische plekjes, die ook wel verwend mogen worden, hahaha en gestimuleerd.
Door deze ervaring was ik heel rustig en relaxt toen ik naar huis toe ging.
Kwam thuis, mijn man was ook thuis, die was in veronderstelling dat ik was gaan zwemmen met een vriendin haha.
De schat, hij moest eens weten, maar ik doe het ook voor hem hoor want als onze sex beter word is dat heel belangrijk.
En het viel wel op dat mijn tieten zo naar voren stonden zei die ook nog!
En dat ze gevoeliger waren ja natuurlijk hahaa!
Hij denkt dat het met hem te maken heeft, ik laat hem maar in die waan ik vind het wel goed zo. In ieder geval vrouwen vertel dit niet aan je man als je dit wilt doen beschouw het als een cadeautje aan je zelf als je je laat verwennen door Frank.
Frank neukt niet met u, u hoeft alleen maar te liggen en lekker te relaxen.
Frank is er voor u en dat voel je gelijk al op moment dat je een voet over de drempel zet bij hem in Lelystad.

Kortom, ik kan het u echt aanraden en hoop als u de moed heeft dat u Frank bedankt met een mooie recensie te schrijven, ik doe dat ook, omdat Frank ook goed voor mij was vind ik het normaal iets terug te doen, voor wat hoort wat hé.

Nou dames schroom niet, neem de telefoon en maak die afspraak, er gaat een hele nieuwe wereld voor u open zeg ik nu uit eigen ervaring.

Groetjes en succes!

Afz Grietje (41) uit Gelderland

 

Terug naar pagina Reacties     Afspreken? Klik hier!