Al 14 jaar de meest vrouwvriendelijke dienst voor vrouwen
Home » Helen49jr

Ik ben Helen, 49 jaar en ik woon in Den Helder.

4 jaar geleden na het beëindigen van mijn huwelijk kwam bij mij het besef dat ik mezelf kwijt was geraakt.
Daar begon mijn zoektocht naar de persoon die ik was voor het huwelijk.
De laatste jaren van mijn huwelijk was de seks er al niet meer en tijdens mijn zoektocht was ik daar totaal niet mee bezig.
Langzaam vond ik mezelf weer terug en kwam ook het verlangen en de interesse in mijn eigen lijf terug. Met mijn hulpjes kan ik nu heerlijk masturberen en klaarkomen.

Maar wat ik mis is een arm om mij heen, een knuffel.
Via Tinder stuit ik opeens op de site van Frank. Ik lees door de verhalen heen en besluit Frank te mailen voor een afspraak.
Er is al snel een telefonische intake gepland voor de week daar op.
Een dag later besef ik dat ik helemaal niet zo lang wil wachten en mail Frank of ik die zelfde week al een sessie kan krijgen.
We besluiten op vrijdagavond af te spreken en om voorafgaande tijdens een hapje eten de intake te doen, die zo gaf Frank aan, toch echt belangrijk is.
Via e-mail heb ik de dagen vooraf aan Frank kenbaar gemaakt dat ik graag eens spuitend klaar zou willen komen.
Hij vertelde mij duidelijk dat een eerste afspraak ook vaak nog wat aftasten is en hij dat niet kan beloven. Ook vroeg ik hem of hij wat met mijn tepels kan doen waar ik na een borstverkleining (25jaar geleden)bijna geen gevoel meer in heb. Frank wilde daar zeker aan werken.

En zo zat ik dus met een vreemde man te eten en allerlei intieme dingen te bespreken.
Ik ben ontspannen en merk dat mijn ogen afdwalen naar zijn handen. Mooie handen die mij gaan strelen en beroeren.
“Je mag mijn hand wel even vastpakken” zegt hij, en ze voelen heel zacht en warm.
Ik betrap mij erop dat ik ongeduldig word, hoe gezellig het ook is.

Eindelijk in de hotelkamer.
Frank kleedt mij teder uit en neemt mij mee naar de badkamer waar hij mij na een vaginale douche heerlijk wast en droogt.
Eenmaal op bed met een blinddoek (die ik zelf wil om me nog beter te kunnen ontspannen) begint Frank mij zacht te strelen.
Legt zijn handen op mijn emotie- en sekschakra en er welt een enorme warmte op binnen in mij. Langzaam gaat er een vinger in mijn kutje en steeds een vinger meer. Al snel kom ik meerdere keren klaar, wát een intens genot.
Even pauze, Frank komt lekker tegen mij aan liggen en houdt me lekker vast.
Rustig begint hij mijn tepel te betasten eerst links daar zit nog wel wat gevoel in ziet hij.
Ik zie dat hij aan mijn tepel zit maar ik voel het niet echt.
Frank stelt voor om met behulp van een tepelzuiger te kijken of er een reactie komt.
Heel rustig verhoogt hij de zuigkracht en vraagt steeds of het geen pijn doet.
Hij magnetiseert tegelijkertijd met zijn handen mijn borst en dan komt er een enorm gevoel in mijn borst op dat zo geweldig is.
Ik voel het nu écht wanneer hij zacht met zijn tong mijn tepel beroert.

Nu is de rechter tepel aan de beurt en herhalen de handelingen zich.
Ook hier komt het gevoel terug wel wat minder maar het is er zeker.
En tussendoor wordt ik gefist, zo lekker, om gek van te worden en dan ineens zegt Frank dat ik aan het spuiten ben. Complete extase.

Het was een bijzondere ervaring. Wat hij teweeg heeft gebracht is niet te beschrijven.

Frank is al weg en ik lig nog heerlijk na te genieten, tot ik met mijn duim het topje van mijn rechter tepel aanraakte. Mijn hemel wat een gevoel zat daar ineens. Zo intens, al snel kwam ik weer spuitend klaar. Toen ik besloot dat het genoeg was, was het inmiddels drie uur later.

Intens gelukkig val ik in slaap en ik word wakker met een heel nat kutje.
Al snel kom ik weer spuitend klaar.

2 uur later...

Misschien moet ik nu toch maar eens opstaan?
Buiten is alles mooier, ik doe een rondje over de markt ,iedereen lacht naar me en maakt grapjes. Krijg van mensen te horen dat ik straal en wat voel ik een energie.
Ik voel de wind langs mijn lippen, zo intens gevoelig zijn ze. Ze voelen voller en sensueler.
Mijn tepels drukken door mijn blouse heen en ik ben me continu bewust van hun aanwezigheid en mijn kutje voelt aan als één warme gloeiende bol.

Thuis gekomen moet ik gewoon weer naar buiten ik pak de fiets en ga een flink stuk fietsen.
Nu zit ik op een bankje met een geweldig uitzicht, genietend van de ondergaande zon en ik krijg enorm de behoefte om dit op te schrijven want ik wil het me blijven herinneren en terug kunnen lezen en herbeleven.

Vervolg (2e afspraak)

Een week na de eerste sessie heb ik met Frank een  telefonisch evaluatiegesprek gehad.
Enthousiast vertel ik hem over het gevoel in mijn borsten, ik kan niet meer van ze afblijven wil ze steeds maar aanraken.  
Dit roept om meer. Dus heb ik aan Frank gevraagd of hij mij wil helpen de rest van mijn lijf te (her)ontdekken.

Een vervolg afspraak is snel gemaakt. 
Dit zou een speciale 4 uurs sessie worden op mijn verjaardag.
Om 4 uur in het hotel afgesproken. Voor de speciale gelegenheid had ik wijn meegenomen.
Lekker wat gekletst met een glaasje wijn erbij en uitgebreid de standen van het inmiddels door mij aangeschafte trileitje samen geprobeerd.
Op bed gelegen zou Frank me heerlijk zacht wat opwarmen zodat ik wat open zou gaan staan om het eitje in te brengen.
Voordat ik het wist kwam ik al spuitend klaar, nou dat beloofde wat. Even opgefrist, eitje ingebracht en naar het restaurant.
Heerlijk eten gezellig kletsen en dan zet Frank het eitje aan. Wow dat is heftig!!  Bij de 2e keer dat Frank hem aanzet zeg ik tegen Frank dat het toch wel gênant zou zijn als ik hier in het restaurant klaarkom! 
Ik vind het opwindend maar merk  ook dat ik mij daar niet aan durf over te geven. Ik denk dat Frank dat ook merkte en hij laat het hierbij.
Terug in het hotel kleed ik mij uit en ga op mijn buik op bed liggen en Frank begint mij met zijn heerlijke zachte handen te masseren van mijn nek langzaam en teder naar beneden. Dit is zo heerlijk en opwindend, langzaam en teder gaan zijn vingers mijn kutje in en beginnen me te beroeren, al snel kom ik klaar keer op keer, ja zelfs spuitend.
Dan lassen we even een pauze in.
Onder het genot van  een glaasje wijn vertelt Frank dat hij straks langdurig mijn borsten gaat behandelen voor nóg meer gevoel.
Frank komt lekker bij mij liggen en ik vlij mij tegen hem aan.
Wát een beleving, of hij diep vanuit mijn borst de energie zo mijn tepels intrekt en dan begint hij mijn tepels met zijn mond te beroeren, ik voel dat hij met zijn tong over mijn tepels gaat en eraan zuigt, hier kom ik al bijna op klaar.
We hadden afgesproken dat Frank alle aandacht aan mijn borsten zou geven en dat ikzelf mijn lijf zou gaan beroeren als die behoefte daar zou zijn, ik zweef op een golf van energie van orgasme naar orgasme.
Gék makend, de gedachte komt in mij op dit houd ik niet vol, maar gelijk wil ik niet dat het stopt.
Na een rustmoment behandeld Frank mijn andere borst.
Inmiddels heeft hij zijn shirt uit gedaan en dat huid op huid contact voelt zo goed, ik voel mij intens gelukkig en zo veilig bij Frank. Als hij stopt is het ineens half 2 en stelt Frank voor om te blijven slapen.  
Vóór de sessie voelde voor mij het blijven slapen als een stap te ver.
Maar nu na die intense uren samen kan ik hem toch niet weg sturen?

 We vallen al snel in slaap ieder aan zijn eigen kant van het bed.
Ik word een aantal keren wakker en voel de behoefte tegen hem aan te kruipen, zijn lijf te voelen maar doe het niet. We hebben zo’n intens lange avond beleefd dat ik hem niet wakker wil maken.
Ook als hij wakker is duurt het even voordat ik tegen hem aan durf te kruipen en als hij mij begint te strelen ben ik helemaal om.
Ik kruip dicht tegen hem aan en vraag of hij mijn buik wil strelen, hij zegt mij dat daar mijn emotie chakra zit, en dat maakt heel wat in mij los! Langzaam gaat zijn hand naar mijn seksuele chakra, ik weet niet wat ik voel diep daarbinnen (mijn baarmoeder eierstokken kan je die voelen?), maar het magnetiseren heeft zijn werking en het intense gevoel daar vloeit uit naar beneden en ook inwendig magnetiseert hij mij.
Mijn mond zoekt en vind zijn tepel, ik begin ermee te spelen en aan te zuigen, het voelt alsof dat de energie bij Frank nóg sterker maakt, een complete cirkel van energie.

Pas later komt het besef dat de geborgenheid die ik heb ervaren, als een klein meisje in een warme liefde volle omhelzing, dat dát het is wat ik zo lang heb gemist.

Frank, heel veel liefs van een intens blij meisje die jij  haar mooiste verjaardags cadeau hebt bezorgd.

 

Terug naar pagina Reacties     Afspreken? Klik hier!