Al 16 jaar de meest vrouwvriendelijke erotische dienst...
Home » Interview Stentor

Erotisch magnetiseur geeft kriebels en warmte Door Cindy Deumers LELYSTAD
Een vrouw die zich erotisch laat masseren? Dat is een groot taboe. ’Dat moet niet een beetje discreet, maar super discreet’, weet Frank Visser (51) uit Lelystad.
Bij zijn verwenmassages komt er nog meer om de hoek kijken, namelijk magnetiseren. ‘Dat geeft een extra gevoel.’
Voor zover hij weet, is Visser de enige erotisch magnetiseur in het land. Er is volgens hem een enorme behoefte aan zijn dienstverlening, maar er rust tevens een taboe op.
Ook voor hemzelf. Op zijn vriendin na weet niemand wat hij doet om extra inkomsten te vergaren. ‘Men snapt het toch niet.’
Toch doet hij een poging om uit te leggen wat erotisch magnetiseren inhoudt.
Hij verwent vrouwen door hen te masseren. Als de vrouwen dat willen, wordt er geen plekje van hun lijf overgeslagen. Daarbij lijkt er iets magisch uit te gaan van zijn handen: het magnetiseren. ‘Het is geen tovenarij, geen paranormaal iets.
Het is een natuurgeneeswijze.’

Hij ontdekte als kleuter al dat pijn ophoudt, als hij zijn hand boven bijvoorbeeld een zere plek houdt. ‘Als je ziek bent of pijn hebt, is je energie niet in balans. Als magnetiseur zorg ik ervoor dat die balans weer herstelt. Ik genees niet, maar help het lichaam te herstellen. Ik voel mijn hand dan trillen en geef energie door. Ik weet niet precies hoe het werkt. Ik kan het alleen maar voelen. En ik merk dat pijn weggaat bij mezelf en anderen.’

Tijdens een erotische massage zorgt deze energie voor een extra sensatie bij de vrouwen, stelt Visser. Zijn toenmalige vriendin wees hem hierop. ‘Wat jij doet, is onvoorstelbaar. Daar zou je geld voor moeten vragen, zei ze tegen mij.
Vijf jaar geleden had ik opeens minder inkomsten en dacht: waarom niet?’ En dus zette hij advertenties op internet en maakte zijn eigen website. Hij merkt dat vrouwen last hebben van drempelvrees. Ze willen wel, maar zijn bang dat zij een seksuele tegenprestatie moeten leveren. Dat is bij Visser niet het geval, verzekert hij. ‘Mijn broek blijft altijd aan. Ik heb een relatie en ben dus niet op zoek naar seks. Ik ben er puur om de dames te verwennen en sluit me af voor mijn eigen seksuele gevoel.
Ik vind het heel belangrijk om warmte, aandacht en genegenheid aan hen te geven en daar komt een beetje erotiek bij. Ik ben dus geen gigolo.’
Sterker nog, soms lijkt Visser wel een seksuele hulpverlener.

’Er komt een groep vrouwen bij me die gewoon wil genieten. Maar een grotere groep heeft slechte ervaringen met mannen. Van een beetje tot heftig seksueel misbruik.
Ze willen wel contact met een man, maar durven niet goed.
Ik geef hen een hernieuwde kennismaking met erotiek.
Bij mij is het veilig en durven ze uiteindelijk wel.’
Dat wordt vaak rustig opgebouwd, soms gaan er jaren overheen.
Alles gaat in overleg met de vrouw. ‘Ik ga nooit over haar grenzen heen.
De eerste keer praten we bijvoorbeeld alleen maar en leg ik mijn hand op de hare. We bouwen het langzaam op. Haar kleren gaan dan pas later uit. Het is mooi als ze weer van hun eigen lichaam kunnen genieten.
De dames zijn vaak in therapie. Daardoor gaat het beter met ze en willen ze graag
lichamelijk experimenteren. Dus mijn behandeling is dan een aanvulling op de praattherapie.’
Magnetiseren kan daar volgens Visser bij helpen.
‘Soms is de vagina seksueel gevoelloos. Door daar te magnetiseren, haal ik de blokkades weg en geef ik meer energie voor dat gebied.
De dames voelen het ook echt, zeggen ze tegen mij.
Dan hebben ze dagen erna nog kriebels.’
Visser is niet alleen een erotisch magnetiseur voor het geld.
’Ik geef vrouwen een goed gevoel en dat geeft mij vervolgens weer een goed gevoel.
Ik vind het prettig om mensen te helpen, dat je je medemensen gelukkig maakt.
Ik ben een seksueel dienstverlener met een warme ondertoon.’
Frank Visser is de naam waaronder de erotisch magnetiseur werkt. 
Zie ook: http://alleenmaarliggenengenieten.jouwweb.nl

 

Klik hier om terug te gaan

Maak een Gratis Website met JouwWeb