Al 14 jaar de meest vrouwvriendelijke dienst voor vrouwen
Home » Jo-Ann44jaar

Ik had Frank beloofd om even kort mijn verhaal hier te doen.

Op een informele businessmeeting ben ik Frank tegengekomen.
Ik was daar voor mijn zaak. Even wat uitleg: Ik ben Jo-Ann, 44 jaar, selfmade businesswoman, ik bezit een aantal restaurants in onze hoofdstad.
De zaken lopen ondanks de recessie nog steeds goed, maar het is kei en keihard werken, maak soms weken van wel 80 uur.

Ben dus heel druk, geen tijd voor blabla, relatie of gezin, uitgaan, dating etc.
Ook de onderwerpen ontspanning en seks komen bij mij nauwelijks aan bod en dat is natuurlijk niet goed, daar wees Frank mij ook nog even fijntjes op haha.

Frank had me zijn kaartje gegeven en ik besloot eens op zijn site te kijken.
Lekker allemaal hoor, het sprak me enorm aan. Gewoon je lekker laten verwennen, daar een vergoeding voor betalen en klaar, gewoon een zakelijke deal. Geen klef gedoe, geen valse verwachtingen.
Ik heb geen zin in toestanden van mannen die mij stalken en mijn kostbare tijd opeisen.
Alleen dat hele verhaal van eerst een mail sturen, daarna bellen en dan wilde hij een soort intake doen en dan pas daarna agenda's trekken, nee dat was me te omslachtig en ook een té grote tijdsinvestering.

Daarom Frank maar eens gebeld, dat nummer staat immers niet voor niets op zijn site. Voicemail, shit! Ingesproken, toen belde hij en kreeg mijn voicemail die hij insprak, ik herkende meteen weer die warme erotiserende stem van de vorige keer.
Ik weer bellen en ik kreeg hem te pakken. Hij wist nog wie ik was, leuk!!

Even leuk gebabbeld, ik werd enorm geil van zijn stem en zei hem dat ook.
Waarop hij antwoordde met de vraag wat ik wilde. Ik besloot de koe bij de horens te pakken en zei dat ik hem vandaag, vanavond wilde zien voor een paar uurtjes.
Hij ging akkoord, stelde mij voor om voor vanavond een kamer te boeken in het Apollo Hotel in Lelystad.
Ik meteen een mooie suite daar geboekt en hem een appje gestuurd dat het gelukt was mét het kamernummer en of hij er om 18.00 uur kon zijn? Zijn antwoord was er binnen 5 minuten!

Zo gezegd zo gedaan, lekker met hem uit eten geweest en daarna weer terug naar het hotel.
En terwijl hij mij daar tergend langzaam en sensueel begon uit te kleden bespraken we mijn wensen: ik wou dat hij heel lief, teder en sensueel zou beginnen maar uiteindelijk mij zou fisten om mij klaar te maken, als het even kon nog spuitend ook.

Wat er daarna gebeurde:
ik zou er een pagina aan kunnen wijden: het was fantastisch, hij was er echt voor mij, ik kon hem alles vragen.

Dit was het wat ik al jaren zocht: heel adhoc beslissen dat ik geil was en bevredigd wilde worden, één belletje, afspreken en een paar uur later intens bevredigd worden. Gewoon vooraf betalen, verstand op nul en genieten op een heel discrete manier, geen geclaim, geen mailtjes, belletjes, appjes, bossen bloemen en kaartjes.
En dan is hij ook nog eens heel discreet wat voor mij als zakenvrouw natuurlijk heel belangrijk is.

Ja, hij kan mij precies bieden wat ik wil, snel beschikbaar, betaalbaar, hygiënisch, discreet en vooral: heel erg geil en lekker.

Neuriënd en met een warm gevoel in mijn onderbuik en een lekker gloeiend en lekkend kutje reed ik goedgemutst over de A6 weer naar huis!
Ja Frank, je mag mij er aan houden hoor: ik kom zeker terug!

Jo-Ann

Terug naar pagina Reacties     Afspreken? Klik hier!