Al 14 jaar de meest vrouwvriendelijke dienst voor vrouwen
Home » Jose33jaar

Hoi ik ben José, 33 jaar, woon in Harderwijk en ben vrijgezel(lig).

Na een aantal mislukte relaties heb ik besloten hier geen energie en tijd meer in te steken en om alleen verder te gaan.

Dat bevalt best goed, ik heb mijn werk, mijn hobby's en ik reis veel.
Mijn seksuele behoefte is best groot dus ik masturbeer dagelijks wel een keer of drie, gebruik daarbij meestal een fantasie over dat ik uitgebreid onderzocht word door een dokter.
Die fantasie voed ik met filmpjes en foto's van het internet over allerlei doktersonderzoeken.

En zo kwam ik dus ook een keer op de site van Frank Visser terecht.
Het viel me op dat de informatie heel uitgebreid was en alles in keurige nette taal verwoord en vooral ook met respect.
Nog heel vaak teruggekeerd naar die site om alles te herlezen.
Heel veel opwindende evaluaties op zijn site. Vooral het verhaal van Christel! Een schot in de roos!
Zoiets zou ik ook zo graag willen, mijn fantasie sloeg compleet op hol hierdoor...

Een maand later klopte ik aan de deur van “dokter Franks spreekkamer”...
Een zeer vriendelijke man heette me welkom, begeleidde me naar de badkamer en gaf aan dat ik me hier even mocht opfrissen en me op bh en slip na mocht ontkleden.
Terug in de kamer vertelde hij dat hij mij allerlei vragen zou stellen en tegelijkertijd zou gaan onderzoeken.
En inderdaad hij vroeg honderduit en tegelijkertijd voelde ik zijn handen over mijn lichaam gaan, mijn hoofd, mijn nek, hij voelde daar mijn spanning, mijn buik en mijn rug.

Ik had een fototoestelletje meegenomen (vooraf toestemming gevraagd om zijn onderzoek/behandeling te mogen fotograferen om dan later van die foto's te kunnen genieten) en ik maakte zo af en toe een foto van zijn handen op mijn lichaam.
En toen, terwijl hij zijn hand in mijn linkercup liet glijden begon hij uitgebreid te vragen over mijn borsten: waar ze gevoelig voor waren, op welke plaatsen, of ze wel eens gespannen waren en of ik gevoelige tepels had?
Nou dat laatste kon hij wel merken want mijn tepel werd hard onder zijn vingers. Ik kreeg de complimenten voor mijn bh qua pasvorm en ondersteuning en ook de tepel kreeg goed de ruimte liet hij zien omdat die flink aftekende in de cup.
Toen maakte hij de bh los en trok die uit bij me, ik trilde inmiddels van genot, gelukkig een goede camera want anders waren alle foto's vast bewogen. Hij ging recht achter mij zitten en begon mijn beide borsten te onderzoeken, ook de tepels nam hij goed mee zodat die goed naar voren gingen staan. Heb ik hele opwindende foto's van gemaakt!

En toen stopte hij en keek mij onderzoekend aan en vroeg of het zo klaar was of dat ik nog meer onderzocht wilde hebben?
Ik schrok en voelde me ook wat teleurgesteld.
Er viel een stilte, ik voelde me erg ongemakkelijk worden. Hij bleef mij aankijken en toen vroeg ik terwijl ik mijn slipje uittrok of hij mij ook vaginaal wilde onderzoeken?

Hij vroeg me te gaan liggen, mijn benen wijd te spreiden en om met twee handen mijn schaamlippen zo wijd mogelijk te spreiden. Met kloppend hard deed ik dit.
Hij begon mij weer  allerlei vragen te stellen die ik, inmiddels flink geil geworden, enigszins zwaar ademend beantwoordde.
In de tussentijd trok hij een latex handschoentje aan en zei enigszins glimlachend: zo te zien heb je geen glijmiddel nodig hé?
Hij had gelijk, ik was inmiddels flink nat geworden. Ik voelde zijn vinger tussen de lippen verdwijnen en zo naar binnen glijden. Hij was mij overal aan het betasten inwendig en op een gegeven moment ging er een schok door mijn lijf, daar zit je g-spot meldde hij. Oh wat lekker allemaal.
Toen vroeg hij of ik op een zeiltje wilde liggen met daarover heen een handdoek. Hij pakte een soort plastic fles met daaraan een lange tuit met rondom gaatjes. Het was een vaginale douche vertelde hij en hij zou mij vaginaal gaan spoelen.
Ik voelde die lange tuit helemaal naar binnen gaan en toen kneep hij hard in de fles. Mijn vagina werd helemaal volgespoten met een heerlijk warme vloeistof, puur genot en hij ging maar door tot de fles leeg was. Er was iets uitgelopen maar het merendeel zat er nog in.
Met een handdoek tegen mijn kutje wees hij mij het toilet en daar liet ik mezelf helemaal leeglopen.

Weer terug op het bed ging hij mij, met het handschoentje aan, weer inwendig onderzoeken en terwijl hij bijna alle vingers in mij had gaf hij mij allerlei opdrachten zoals knijpen en persen.
Uitgebreid ging hij weer bezig met mijn g-spot, hoe heb ik die plek ooit kunnen missen? Het werd lekkerder en lekkerder maar ik voelde ook een sterke drang om te plassen, dat was normaal vertelde hij omdat mijn g-spot ongetraind was.
Ik mocht weer naar het toilet van hem en met zijn vingers diep in mij gaf hij mij allerlei plasopdrachten.
Het idee dat ik gewoon in zijn hand mocht plassen, met handschoentje, oh het wond mij zo op.
Daarna weer even opfrissen en hij ging weer verder met het onderzoeken van mijn g-spot, het plasgevoel was nu weg en heel soepel, snel en intens liet hij mij klaarkomen.
Wat een opluchting, wat een genot! Hij liet mij in alle rust weer tot mezelf komen. Heerlijk was dat, helemaal geen haast.
Hij fluisterde in mijn oor dat de behandeling nu bijna klaar was maar dat ik nog één wens mocht doen.
Ik moest hier wel even over nadenken en toen bedacht ik: nog een keer vaginaal spoelen maar dan op zijn hondjes, dus lekker heel diep van achterlangs en dan zo hard mogelijk inspuiten en dan met zijn andere hand flink mijn linkertepel naar buiten trekken en dan wilde ik proberen er op klaar te komen. Hij ging gelukkig akkoord.

En het is me gelukt! Met een hard spuitende vaginale douche diep in me, met een uitgetrokken tepel en mijn eigen vinger op mijn klitje kwam ik huilend en intens klaar.

Resumerend: heerlijk dat dit kan! Wat een lieve en veilige man. Hij was er helemaal voor mij. Geen enkel moment dat hij zelf iets wilde of dat ik op mijn hoede moest zijn. Ik lag daar naakt en kwetsbaar, soms half van de wereld, maar ik was 100% veilig en zijn inzet was volledig gericht op mijn genot en niet op het zijne.

Frank bedankt, ik vind je een wereldgozer en kom gauw weer terug voor een vervolgonderzoek.

 José

Terug naar pagina Reacties     Afspreken? Klik hier!