Al 14 jaar de meest vrouwvriendelijke dienst voor vrouwen
Home » José47jaar

Graag wil ik hier mijn ervaringen beschrijven met mijn eerste sessie bij Frank. Na, enkele keren heen en weer gemaild te hebben, met informatie over het hoe en wat bij een afspraak met Frank, toch eindelijk de knoop doorgehakt en mezelf een kadootje gegund, door een afspraak te maken.

Na een superlange rit, vanuit Brabant naar Lelystad, eindelijk aangekomen.
Frank heette me van harte welkom en bood me een kopje heerlijke thee aan.
Hij kwam naast me zitten op de bank en vertelde vol enthousiasme over de dingen die hij deed, en legde nog eens stapje voor stapje uit, hoe hij met me te werk zou gaan.
Dus geen onduidelijkheid over wat me in hemelsnaam boven het hoofd zou hangen ( al blijft het natuurlijk spannend hoe het nu echt zou gaan).

Voor vrouwen die enige schroom zouden hebben, of geen goede ervaringen hebben met vertrouwen is het zeker aan te bevelen omdat hij zich netjes aan zijn woord houdt !

Op de bank begon hij al langzaam maar zeker met een aanzet, door te vragen mijn hand tussen de zijne te leggen en te vragen of ik er iets bij ervaar.
Daarna mocht ik zijn hand leggen op een plek van mijn lijf waar ik dat op dat moment wil. Ik koos voor de veiligheid van mijn bovenbeen..wel schoten ondertussen 1000den gedachten door mijn hoofd of dat niet stom was en of ik niet een andere plek had moeten aangeven....maar omdat Frank zei dat ik er niet teveel over na moest denken en doen wat mijn gevoel me ingaf werd ik wat rustiger met die hersenspinsels...ik hoef niet ergens aan te voldoen ik mag doen zoals ik het zelf wil.
Frank heeft toen ook een bh-test bij me gedaan.


Even later naar boven gegaan, mocht even douchen, wat ik erg prettig vond na zo'n lange rit. Toen op bed mogen gaan liggen..voelde me meteen erg ontspannen en voelde ook aan, dat het oké was.
Ja, wat gebeurde er toen...ppff zoveel heerlijk ontspannen dingen...het inwendige onderzoek, viel erg mee, en eigenlijk raakte ik daar erg opgewonden van. Frank zei ook dat alles prima aanvoelde...Toen kreeg ik een vaginale spoeling, moest daarvoor op mijn buik gaan liggen. Een heel aparte sensatie, is dat hoor !!! Toen ging Frank mijn vaginale spieren bevoelen en testen, die lieten zoals verwacht wat te wensen over en zullen volgende keren wat meer aandacht te verdienen.
Wat me daarna verder nog meer overkomen is !!! Tjonge, jonge, wist niet dat magnetiseren zo'n effect op me zou hebben....
Als Frank zijn hand op mijn venusheuvel plaatste, terwijl hij met enkele vingers mijn vagina stimuleerde, kreeg ik spontaan een geweldig orgasme..SUPER!!! En, het hield niet op, Frank bleef met zijn hand op die plaats en weer kreeg ik een superorgasme...
Niet te geloven, en het bleef maar doorgaan zolang hij zijn hand daar hield.
Ik heb orgasme na orgasme beleefd alleen maar doordat Frank de juiste plek daarvoor wist te vinden.
Ook heeft hij (op mijn eigen verzoek hoor) zijn vuist in mijn vagina geschoven, omdat ik daar niet zo'n goede ervaringen mee heb en het om wilde buigen in een goede ervaring !
Nou, dat is hem gelukt...Kreeg weer menig orgasme, waarbij de laatste een vanuit mijn tenen was!

Ik kan me voorstellen dat het voor vrouwen die geen goede ervaringen met sex en vooral ook met vertrouwen hebben, het absoluut weer een goede manier is om met sex in aanraking te komen. Frank is teder, eerlijk en absoluut te vertrouwen....
Ook al kom je uit een ander deel van Nederland of zelfs uit België, het is echt de moeite waard.
En nu heb ik het ook nog niet gehad over de gevolgen voor mijn borsten, die mooi vol werden, en de effecten op mijn onstekingsreuma...ben nu al 2 dagen grotendeels pijnvrij en kan betreffende lichaamsdeel veel soepeler bewegen.
Ik ga zeker nog een keer terug, wat zeg ik.....ik ga nog heel wat keertjes terug!


Jose 47 jaar

 

Terug naar pagina Reacties     Afspreken? Klik hier!