Al 14 jaar de meest vrouwvriendelijke dienst voor vrouwen
Home » Marina40jaar

Al 3 jaar geleden kwam ik de site van Frank tegen. Toen nog op een ander adres, minder informatie en ook minder mooi.
Met interesse gelezen, maar ik dacht: leuk maar niet voor mij, ik kwam immers seksueel niets te kort?

Maar toen las ik op een vrouwenforum een artikel over de gspot.
Het maakte mij vreselijk nieuwsgierig en nog diezelfde avond met vriendjelief aan het experimenteren gegaan.
Na wat zoeken hebben we ook samen mijn gspot ontdekt, maar het was lang niet zo sensationeel als dat wat ik gelezen had. Heel ergens in de verte was het een klein beetje lekker, maar wát we ook deden en ook als ik alleen experimenteerde, het bleef hierbij.

Toen dacht ik aan de site van Frank, ik meende daar ook iets gelezen te hebben hierover.
Ik googelen en ik had 'm weer snel gevonden.
Het was een heel andere site, niet alleen mooier, maar ook enorm veel informatie en ik las inderdaad dat hij ook gspotstimulaties deed.
Overlegd met vriendje, hem de site laten lezen en omdat Frank geen gigolo is, dus niet met je neukt, had vriendlief er geen enkele moeite mee gelukkig.
Frank gemailt en later ook gebeld hierover. Ik kreeg een heel uitvoerige en heldere uitleg van hem.
Nadat ik aangaf dat ik wel een aantal afspraken wilde adviseerde hij mij om 4 weken achter elkaar één behandeling per week te doen en dan te beslissen hoe verder.
Omdat ik erg krap zat deed hij mij een aanbieding, ik betaalde dan 200 euro vooraf en was dan uiteindelijk maar 50 euro per behandeling kwijt, dat vond ik wel een heel schappelijke prijs.
Uiteindelijk 4 heerlijke behandelingen gehad waarin hij ook mijn borsten meenam en ik ook mocht klaarkomen.
Dat klaarkomen gebeurde echter wel clitoraal, mijn gspot deed niet echt mee?
Frank gaf aan dat dit normaal was en dat er wel degelijk veranderingen gaande waren en inderdaad hij liet mij voelen dat mijn gspot opgezwollen was en heel sponzig aanvoelde, alleen het gevoel viel dus nog wat tegen.

Vanaf de derde behandeling echter merkte ik dat mijn tepels supergevoelig werden tijdens de gspot stimuatie en als ik die dan zelf stimuleerde terwijl hij vaginaal bezig was, dan kwam ik al heel dicht bij een orgasme! Kortom: er gebeurde wel wat!!

Nu zijn we inmiddels zo'n zes behandelingen verder en ik heb zowel bij Frank als bij vriendjelief al een aantal orgasmes gehad door gspotstimulatie.
Helaas nog niet iedere keer, maar als het gebeurt dan is het wel zo heftig en zo overweldigend, ik ben dan echt helemaal van de wereld en ook nog het uur daarna.

Ik laat me nu inmiddels iedere 2 weken door Frank behandelen en ik zit nog steeds in de lift, het wordt steeds gevoeliger mijn gspot en het straalt enorm sterk uit naar mijn tepels, mijn billen en mijn clit.

Ik ben blij dat ik dit k..klusje (knipoog) aan Frank heb toevertrouwd.
Ik had best een goed seksleven, maar realiseerde me niet dat het nog véél lekkerder kon zijn?

Marina, 40 jaar uit het zuiden des lands

 

Terug naar pagina Reacties     Afspreken? Klik hier!