Al 14 jaar de meest vrouwvriendelijke dienst voor vrouwen
Home » Merel37jaar

Zal me even voorstellen:

Ik ben Merel, 37 jaar, alleenstaande en werkende moeder van twee puberende zoons.

Na een saai en vervelend huwelijk van bijna 15 jaar besloot ik in overleg met mijn twee zoons de scheiding aan te vragen. Mijn echtgenoot werkte volledig mee, scheiding verliep vlot en probleemloos en voor ik het wist was hij vertrokken.
Een last viel van mij af en ik nam mij voor: nooit meer een relatie!
Ook op seksueel gebied geen gemis, mijn beide handen, mijn fantasie en een la vol speeltjes deden wonderen en iedere avond viel ik volledig bevredigd in slaap.
Voor de gein schreef ik mij eens in bij een aantal datingsites.
In hoofdzaak uit nieuwsgierigheid maar toch ook wel omdat ik speelde met het idee om eens volledig anoniem en puur en alleen voor de seks op avontuur te gaan.
Het was immers toch allemaal gratis, wat kon het kwaad?
Totdat ik ontdekte dat je op al die sites niet je gsm of je mail kon achterlaten? Nee, je moest credits kopen om met elkaar te communiceren. Een duur verhaal want ik kreeg soms wel meer dan 100 reacties op 1 dag! Steeds meer kreeg ik het idee dat dit merendeels nepprofielen waren. Reacties waren erg standaard en nietszeggend en leken enorm veel op elkaar. Puur bedoelt om mij flink op kosten te jagen want alles liep immers via die sites!
Ik las ook zelf veel profielen: of te mooi om waar te zijn, of waar de simpelheid/geilheid van af droop. Tot ik een profiel tegenkwam op twee sites, die van "eromagnetiseur". Een profiel anders dan de andere. Er een paar berichtjes aan gewijd, nooit een antwoord. Wél een reactie in de zin van dat hij mij op zijn favorietenlijstje plaatste. Ik vermoedde dat hij niet reageerde, lees kosten wilde maken, omdat hij vermoedde dat ik óók nep was? Ik had andere profielen wel eens gegoogeld en dan viel mij altijd op dat je nooit méér vond dan hetzelfde profiel op een andere datingsite?
Ik besloot ook hem maar eens te googelen op 'eromagnetiseur' en zowaar ik kwam vele advertenties van hem tegen en onder dezelfde naam een twitteraccount. Nu kwam ik ergens en al gauw vond ik een link naar een website 'alleen maar liggen en genieten'!
Wow, wat een enorme hoeveelheid aan informatie, ben tot diep in de nacht aan het lezen geweest.
De pagina Reacties wond mij enorm op en ik heb op meerdere verhalen daar heftig gemasturbeerd.

Dit was allemaal een maand geleden, inmiddels heb ik twee afspraken met Frank gehad.
Inderdaad was hij dezelfde als van de profielen op de datingsites.
En inderdaad probeert hij de nepprofielen te scheiden van de echte door gewoon goed vindbaar te zijn voor de dames met échte interesse.

Wat hij met me gedaan heeft?
Hij heeft letterlijk geen plekje bij mij overgeslagen! Ik ben van top tot teen gestreeld, gemagnetiseerd, gekust, gelikt.
Nog nooit in mijn leven is een man zó lief voor mij geweest!
Zonder drugs, zonder drank (nou ja, twee glaasjes rode wijn moet kunnen) werd ik letterlijk high.
Natuurlijk is het lekker en geil om urenlang van orgasme naar orgasme te zweven. Om op je tepels klaar te komen, op je klit, op je g-spot, diep inwendig en wie weet waar nog meer.
Maar dágen daarna is het nog merkbaar: ik ben fitter, voel me blij, heb meer zelfvertrouwen en dit denk ik niet alleen, nee het valt mensen op! Reacties als: 'wat is er met jou gebeurd? Ben je verliefd? Heb je een prijs gewonnen of zo?'

Ik tel iedere keer de dagen af tot onze volgende afspraak. Ik was mijn gevoel van 'vrouw zijn' een beetje kwijtgeraakt en deze man heeft dit doen terugkomen in een sterkere vorm dan dat ik ooit heb gevoeld. Wist niet dat het bestond. heb al twee vriendinnen in vertrouwen genomen en geadviseerd om eens contact met hem op te nemen.

Mijn profielen op de datingsites heb ik stopgezet, in mijn beleving allemaal nep! Ze lichten anderen maar op, ik doe niet meer mee!

 

Merel

 

Terug naar pagina Reacties     Afspreken? Klik hier!