Al 14 jaar de meest vrouwvriendelijke dienst voor vrouwen
Home » Paulien25jaar

Op het internet, op een advertentiesite, zag ik een advertentie staan, met behulp van een natuurlijk proces konden je borsten voller worden, nou dat wilde ik natuurlijk wel.

Ik ben op de website van Frank terechtgekomen en ben gaan lezen, heel wat keren heb ik deze website bekeken voordat ik de stoute schoenen aan durfde te trekken en te mailen....
Want ja, wat moet een jonge meid van 25 nou bij een erotisch magnetiseur?

In 1e instantie ging ik voor vollere borsten, maar voordat ik de 1e afspraak had staan wist ik al dat ik voor een volledige behandeling zou gaan. Mijn man en ik zijn al 2 jaar bezig voor een baby'tje maar het wil niet lukken.
Als je eenmaal in de medische molen zit om zwanger te worden kan ik je vertellen dat de seks daar nou niet bepaald beter van wordt.... Op de momenten vrijen dat de arts zegt dat je dat moet doen en zo, dat wil wel dat de spontaniteit ervan afgaat en de zin ook wat verdwijnt, dit laatste vooral bij m'n man.
We hebben nu helemaal geen seks meer, hij wil niet meer.... :(

De 1e afspraak is een feit, ik sta voor de deur met knikkende knieën maar al snel weet Frank me gerust te stellen.
Na een kopje thee is het tijd om aan de slag te gaan. Inhoudelijk zal ik niet op de behandeling ingaan, dat is wel te lezen op de site, maar wat heb ik genoten!
Magnetiseren, massage van mijn borsten en tepelstimulatie, inwendig magnetiseren van mijn vagina, op een gegeven moment was ik zó “open” dat hij zelfs met zijn hele hand naar binnen is gegaan.
Ik voelde me op en top vrouwelijk, aantrekkelijk en mooi!
Ik was vergeten hoe fijn het was om van seksualiteit te genieten en het mooie is: je hoeft er niets voor terug te doen! Frank zijn broek blijft aan, hij komt zijn belofte na!


Inmiddels ben ik 3x geweest en ik merk nu al verschil aan mijn borsten, ze zijn gevoeliger, mijn tepels zijn meer zichtbaar en ze zijn voller geworden, 1 bh past nu al niet meer!
Ik vind het echt geweldig, dit resultaat had ik niet zo snel verwacht al na een paar keer behandelen.
Verder kan ik nu weer van mijn eigen seksualiteit genieten, mijn vagina kan weer een fijne plek zijn en niet alleen een plek waar de artsen aan zitten om te zorgen dat je zwanger wordt.

Paulien, 25 jaar uit Staphorst

 

Terug naar pagina Reacties     Afspreken? Klik hier!