Al 14 jaar de meest vrouwvriendelijke dienst voor vrouwen
Home » Sam25jaar

Mijn naam is Samantha en ik ben 25 jaar oud.

Ik heb Frank, jaren geleden al, leren kennen in een groep voor hooggevoelige mensen. Ik ben zelf ook hooggevoelig (hsp).
Onze eerste afspraak is alweer van een tijdje geleden.
Mijn relatie was op de klippen gelopen een paar weken daarvoor en ik zat er doorheen.
Tijd voor een avondje/nachtje "alleen maar liggen en genieten" dus! Ik stuurde Frank een mailtje en sprak een datum af.

Aangekomen in de hotelkamer begon het al! Hij pakte me vast voor een stevige liefdevolle omhelzing. Ik wist niet wat me overkwam!
Van het een op andere moment gierde de opwinding aan alle kanten door mijn lijf! ik begon te hijgen en zakte bijna door mijn benen van genot!
Hij wilde me loslaten maar ik wilde alleen maar wegkruipen in zijn armen. Wát een heerlijk gevoel maar tegelijkertijd ook zo geil..
Na een tijdje zo gestaan te hebben nam hij me mee naar de badkamer en begon me zachtjes uit te kleden.
Ik werd er zó ongeduldig van!
Het was zo lief en sensueel, maar ik kon niet meer! Ik wilde verwend worden, wilde klaarkomen! (dat maakte hij dus in me los hé(!), niet dat ik alleen maar voor de seks kwam! Kan ook goede gesprekken met hem voeren!)
Toen ik helemaal uitgekleed was hielp hij me in bad waar hij met de handsproeier heel mijn lichaam afspoelde.. ook mijn poesje.. god ik werd gek!
Ik sloot mijn ogen en kon alleen maar hijgen. Het maakte me allemaal niet meer uit, ik wilde alleen maar dat dit nooit meer stopte!
Zijn handen gleden over heel mijn lijf en ook de handsproeier bleef niet op één plek.
Gékmakend! Voor ik het wist golfde een serie van orgasmes door mijn lichaam en was ik helemaal van de wereld.
Voorzichtig hielp hij me uit het bad en deed een handdoek om me heen. Heel zacht en sensueel begon hij me af te drogen..
Ik stond te trillen op mijn benen. Hij nam me mee naar het bed waar ik op mijn buik mocht gaan liggen. Ik deed mijn ogen dicht en probeerde te ontspannen.. maar mijn god wat was ik geil!
Vol verlangen, niet precies wetende wat ging komen, wachtte ik in spanning af waar en wanneer ik zijn handen ging voelen.
Ineens voelde ik wat olie over mijn rug druppelen, gevolgd door zijn warme zachte handen. Heel zacht en sensueel voelde ik zijn handen over mijn rug glijden. Steeds zachter wat me bloedgeil maakte! Ik wilde ze overal voelen! Na een tijdje kon ik alleen maar kreunen en smeken om meer.
Ineens voelde ik een hand door mijn bilspleet strelen, zo naar mijn poesje. Zodra hij mijn poesje raakte kwam ik al klaar!
Ik mocht op mijn rug gaan liggen en voelde zijn handen weer overal op mijn lijf. Ook mijn borsten werden niet overgeslagen.. Ik voelde zijn handen mijn borsten zachtjes vastpakken en zijn tong op het puntje van mijn tepel. Hij bleef zo lang mijn tepel stimuleren dat ik het uitschreeuwde van genot en zelfs klaar kwam! Zo ging hij een tijdje door tot ik meerdere orgasmes achter elkaar kreeg..
Daarna voelde ik zijn handen zachtjes naar beneden glijden richting mijn poesje.. Ik voelde wat olie op mijn poesje druppelen gevolgd door zijn hand.. ik vergat bijna te ademen en een harde kreun ontsnapte uit mijn mond.
Met zijn gehele hand begon hij mijn poesje volledig te strelen, inclusief mijn dijbenen, en mijn favoriete plekje, mijn clitje!
Na een tijdje gékmakende massage voelde ik hoe twee vingers mijn clitje zachtjes begonnen te strelen.., die was door de massage zo gevoelig geworden dat het niet veel scheelde of er kwam een serie orgasmes aan!
Ik bleef maar komen het zweet brak me uit! God wat was dat heerlijk! Na een tijdje was ik helemaal óp en kroop ik lekker tegen hem aan om bij te komen.
Wat een lieve teddybeer!
Na een tijdje knuffelen vroeg hij of ik klaar was voor nóg een ronde.. ja, het kriebelde weer al behoorlijk!
Ik mocht op mijn buik gaan liggen met een blinddoekje voor..
God wat geil! Letterlijk álle controle kwijt!
Ik voelde hoe hij wat olie op mijn kontje druppelde en zo mijn hele kontje, inclusief mijn bilspleet, begon te masseren.. Gékmakend!
Ik lichtte mijn kontje op zodat hij er beter bij kon en kon alleen maar kreunen..
Ik raakte in een soort trance van genot wanneer hij ook nog mijn clitje begon te stimuleren.. Ik voelde hoe er een geoliede vinger mijn kontje in gleed en zachtjes begon te stimuleren.. helemaal gek werd ik ervan!
Orgasme na orgasme golfde weer door mijn lichaam!
Hij vroeg of ik op mijn rug wilde draaien en begon zachtjes mijn dijbenen te strelen tot net naast mijn poesje..
Ik begon zelf mijn clitje te stimuleren en hij begon steeds steviger te strelen.. Dit gaf een extra druk rondom mijn clitje wat ervoor zorgde dat er zich weer een serie-orgasme aandiende!
Ik begon steeds ruiger te stimuleren en kreunde het uit van genot.. Ik heb ze niet geteld maar ik kwam denk ik wel op een totaal van 40 orgasmes over de gehele afspraak!

Misschien lees jij dit wel, maar durf je niet? Ik zou je willen zeggen: aarzel niet, maak die afspraak! Hij luistert echt naar je wensen!
Wil je het geil? Dan wordt het geil! Wil je het knuffelig? Dan word het knuffelig! Laat je eens lekker verwennen! Echt een aanrader!
Je raakt vast alle besef van tijd kwijt en je kunt even heerlijk genieten, niks moet, (bijna) alles mag!
En die broek blijft echt aan, zoals hij ook belooft!!
Gewoon doen! Gewoon een afspraak maken!

Terug naar pagina Reacties     Afspreken? Klik hier!