Al 14 jaar de meest vrouwvriendelijke dienst voor vrouwen
Home » Sandra44jaar

Laat ik beginnen met me even voor te stellen: Ik ben Sandra, 44 jaar, trotse moeder van twee tienerdochters die ik helaas zonder hun lieve vader moet opvoeden omdat die door een verkeersongeval, nu al weer 3 jaar geleden is overleden.

Ik heb zeker twee jaar nodig gehad om dit te verwerken.

Nu ongeveer een jaar geleden heb ik besloten me in het datingcircuit te begeven. Doel: het vinden van een maatje, een schouder, een stukje gezelligheid en aandacht en ja natuurlijk komt dan ook mijn behoefte aan erotiek om de hoek kijken.

44 jaar is nog niet zo oud, ik heb een goede baan, sta midden in het leven, zie er goed uit, verzorg me goed.
Een makkie toch zou je zeggen? Ik schreef me dus in bij sites als Badoo, Tinder, etc.
Het liep storm! Ik voelde me helemaal vereerd. Vele dates gehad, maar allemaal op niets uitgelopen!

Ik ben een liefhebber van erotiek, ben zeker niet preuts, weet waar Abraham de mosterd haalt zal ik maar zeggen, maar geen dame voor one-night-stands en niet voor seks alleen maar om de seks.
Seks is voor mij het toefje slagroom op de taart, dus als alles goed is qua relatie, pas dan ben ik bereid om mij helemaal te geven, ik wil veroverd worden.

De mannen met wie ik in contact kwam, via chat en mail, vonden op een enkele uitzondering na, het allemaal normaal om in het eerste gesprek mij al te vragen of ik van pijpen hield, de lengte van hun geslacht in erecte toestand te melden en dan ook nog vergezeld van een foto daarvan.
Van mij werd verwacht dat ik in datzelfde eerste gesprek mijn cupmaat meldde en mezelf naakt liet zien. No way, einde verhaal!

Met een aantal mannen heb ik wél afgesproken en dit waren de grootste ratten: de mannen met een dubbele agenda!
Mij helemaal verliefd maken, de ideale minnaar uithangen en dan na één keer neuken niets meer van zich laten horen, op weg naar het volgende kutje, wat een vernedering voor mij!
Of wel vaker dan één keer, maar dan was alles gericht op het neuken en hun orgasme, wát een egoïsten.

Zwaar teleurgesteld en helemaal “datingmoe” kwam ik tot de conclusie dat dit nooit zou gaan werken en ik besloot me overal uit te schrijven en mijn profielen te wissen, wát voelde ik me vies, vernederd, ja zelfs misbruikt...

En net toen ik besloot mijn profiel in Tinder te wissen, had ik een match met Frank Visser, geen foto van hem, wel een mooi profiel en foto dat hij een dame masseerde? Beetje vaag, maar wél heel lief.
In zijn profiel vermeldde hij een link naar zijn website en al snel was ik die aan het lezen...

Het was mij al snel duidelijk dat hij geen relatie zocht maar een betaalde dienst aanbood, maar mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Ademloos alles gelezen. Zéker niet wat ik zocht, maar alles kwam zo eerlijk en duidelijk over, ook netjes, lief en respectvol. Een aantal keren kwam ik de tekst tegen: “alleen maar liggen en genieten” en dat deed mijn fantasie op hol slaan: stel je toch eens voor, een man die doet wat je vraagt en je hoeft niets terug te doen? Zoiets had ik nog nooit ervaren.
En toen ik de pagina's “voor wie?” en de pagina “reacties” had gelezen was ik verkocht!

Oké, ik blijf natuurlijk nog steeds zoeken naar een partner, maar zolang ik die niet heb?

Ik besloot dat dit een hele nette en eerlijke oplossing zou zijn voor de vervulling van mijn behoefte aan aandacht en erotiek. Ook een hele veilige qua hygiëne en discretie, niemand zou dit ooit te weten komen, ook mijn eventuele toekomstige partner niet.

Ik besloot Frank een mail te sturen en ongeveer twee weken later hadden we onze eerste afspraak (inmiddels hebben we onze 5e afspraak al staan!).


Veel dames, heb ik hier gelezen, zouden nu in geuren en kleuren verslag doen van wat er allemaal gebeurt en gedaan is.
Sorry, dat past niet bij mij.
Maar geloof me: wat een tedere en lieve man. Wat een gezellige gesprekken. Wat een aandacht voor mij op álle gebieden.
Hij is heel empathisch, spiritueel en een zeer goede luisteraar.
Ook heel zorgzaam, ja, zelfs soms bezorgd om mij, als het eens wat minder goed ging met mij.

Hij weet mij intens te bevredigen, zeker niet alleen seksueel. Heeft het daten mij uiteindelijk toch iets opgeleverd.

Sandra

Terug naar pagina Reacties     Afspreken? Klik hier!