Al 14 jaar de meest vrouwvriendelijke dienst voor vrouwen
Home » Shanti48jaar

Mag ik me even voorstellen:

Ik ben Shanti, 48 jaar, businesswoman pur sang.
Hoog en breed opgeleid, hoger management, wereldreiziger, kunst- en cultuurliefhebber, vinoloog.
18 jaar was ik, toen ik de deur uitging en op kamers ging wonen in Leiden, de stad waar ik ook studeerde.
Ik ging veel uit, bezocht veel concerten en kunstmanifestaties. Meestal met vriendinnen, soms met vriendjes.

Al snel besloot ik dat het met die vriendjes niets zou worden. Had thuis al het nodige meegemaakt en nu ervoer ik zelf dat ik hier helemaal geen zin in had, in dat oppervlakkige geclaim, gedwing, slap gelul en altijd maar weer dat het op seks moest uitdraaien.
Dus min op meer op mijn 18e besloot ik al: geen mannen in mijn leven!!

En nu ben ik 48 jaar, zeer succesvol, leuke job, reis de hele wereld over en geniet. Veel aandacht van mannen, zeer veel, maar verder dan een etentje sta ik niet toe. Zodra ze dat doorhebben zijn ze zó weg, gekrenkt in hun man zijn.
Een seksuele behoefte heb ik nauwelijks, dus ook op dat punt heb ik totaal geen man nodig. Zo heel af en toe kriebelt het "daar".
Even de douchestraal er op, snel een orgasme opwekken en het leed is weer geleden.

Oké, een leven dus zonder mannen. Voor mij ideaal, toch vaak vreemd gevonden in mijn omgeving. Zo ook toen ik een paar maanden geleden een uitnodiging ontving voor een soirée in Hotel Des Indes Den Haag.
Een volledig gevuld avondprogramma en "op chique" en je werd er met partner verwacht...shit!!

Wat nu? Een vriendin opperde het idee van een gezelschapsheer? Ik was die dag vrij en ben maar eens gaan zoeken op het internet. Kwam best veel tegen, maar het meeste stond me toch tegen. Uiteindelijk had ik een lijst van 10 gezelschapsheren gemaakt en ik besloot deze mannen maar eens te bellen.
Heel veel voicemails ingesproken en de paar mannen die ik sprak, nee, daar had ik geen enkele klik mee qua stem en qua gespreksinhoud. Dat viel tegen.
De eerste terugbeller was Frank Visser. Dat gaf meteen een goed gevoel, héél goed, veel raakvlakken, leuk. En zo liep de geplande 10 minuten telefonisch kennismaken uit tot ruim een uur! De meeste andere mannen belden niet terug, op één na, aardige man maar helaas: introvert type.
Frank teruggebeld en met hem afgesproken ergens in Lelystad om koffie te drinken. Keurige man, verzorgd, rook fris en had een mooi donkergrijs kostuum aan met een klein streepje en bijpassende das.
Die koffie beviel zo goed dat ik hem een etentje aanbood. Hij wist wel iets in Lelystad en hij wees me de weg naar Restaurant Applaus, het grandcafé van het Lelystadse theater, op loopafstand van waar we koffie hadden gedronken.
Hier hebben we heerlijk gegeten, veel besproken, ook zijn rol als gezelschapsheer over een aantal weken.
Hij leefde zich helemaal in in zijn rol, nu al!
En zo werd het heel laat en ik besloot om maar in Lelystad te blijven slapen in het hotel, met zoveel drank op nog gaan rijden dat was vragen om problemen.
Hij liep met me mee naar het hotel, ik boekte een suite met een flesje wijn en nodigde hem uit om nog even wat met me te drinken op de kamer. Hij bracht me naar de kamer, opende de deur voor mij, hielp me uit mijn jas.
Ze bestaan nog: galante mannen bedacht ik, leuk!
En zo werd het nog even heel gezellig, zó gezellig dat ik zelfs heel even overwoog om hem te vragen te blijven, maar nee, ik zocht een gezelschapsheer geen gigolo prentte ik mezelf in.

Twee weken later was het zover en ontmoette ik Frank, zoals afgesproken, in de lounge van Hotel Des Indes.
Ik had een mooie cocktailjurk voor mezelf gekocht en voor Frank een smoking gehuurd.
Ik had voor één nacht twee Executive Rooms gehuurd voor ons. Mooie chique kamers.
Naar de kamer gegaan, Frank zijn smoking gepast, wow, wat stond hem dat goed, zat hem als gegoten, kleedde heel slank af, ik kon met hem voor de dag komen.
Mijn cocktailjurkje, een combinatie van zwart leer en zwart fluweel, slank vallend, met decolleté kon hem duidelijk bekoren, ik zag zijn ogen afdwalen, haha, alle mannen zijn op dat punt hetzelfde hoor.

Oké, weer even de gewone kleren aan en een frisse neus gehaald en een leuk restaurant opgezocht in de buurt, alle keus daar.
Om 20.30, ruim op tijd waren we weer terug in het hotel.
De soirée was een succes en wij als stel ook! Frank gedroeg zich als een heer, ik stelde hem voor als bevriende zakenrelatie, en ik zag hem werkelijk met iedereen een praatje maken. Hoewel hij zich niet flirterig of versierderig gedroeg zag ik dat hij bij de meeste dames goed in de smaak viel. Leuk om te zien.
Om 1 uur 's nachts was het klaar en liepen we, ik was best een tikje aangeschoten, hij broodnuchter (hoewel ik hem wel had zien drinken) naar onze kamers.
Ik vroeg hem of hij nog even kwam napraten op mijn kamer.
Op mijn kamer gingen we beiden op het kingsize bed liggen, muziekje aan, wijntje erbij. We hadden het beiden leuk gevonden en ook nu werd het heel gezellig, we hadden dus écht raakvlakken, op het gebied van reizen, eten, wijnen, gadgets, etc.
Hij wond me niet op, maar ik voelde me super ontspannen en veilig bij hem en hij streelde mijn ego door mij zoveel aandacht te geven.
En het werd later en later en met spijt bedacht ik me dat hij zo wel naar zijn kamer zou gaan? En openhartig als ik ben met drank op: op een gegeven moment floepte ik dat er zo uit en vroeg of hij niet kon blijven? Even was het stil en toen vroeg hij: vind je dat dan niet zonde van de kosten voor twee kamers?
En toen was hij weg naar zijn kamer en kwam even later met zijn spulletjes terug. En alsof het de gewoonste zaak van de wereld was zaten we even later samen in het bubbelbad en deed hij mijn rug en ik de zijne. En hoewel het bed zeer groot was kropen we bloot bij elkaar in een soort omhelzing.
Het kriebelde best een beetje, maar het was vooral fijn. Lekker warm, hij gloeit helemaal, zacht, knus, veilig, ik genoot!
En zo zijn we samen in slaap gevallen, ik met mijn rug naar hem toe, hij helemaal er tegen aan met zijn arm om me heen.

En zo werd ik wakker, later zag ik dat het 3 uur in de nacht was. Hij had me nog steeds vast, ik hoorde zijn rustige ademhaling en ik voelde me hevig opgewonden, wist niet wat mij overkwam ik was gewoon heet en nat?
En heel voorzichtig nog steeds tegen hem aanliggend begon ik met mezelf te spelen, goed oppassend dat ik hem niet wakker zou maken. En zo werkte ik mezelf naar een heel lang en diep en intens orgasme toe. Minutenlang ging het door of misschien waren het wel meerdere orgasmes.
Nadat ik was bijgekomen kroop ik voorzichtig onder zijn arm uit om me op te frissen in de badkamer, ik was drijfnat geworden.
Daarna weer voorzichtig naast hem gekropen.
Net toen ik lekker lag en dacht dat hij niets gemerkt had hoorde ik hem mompelen: was het lekker?
Hij had dus alles gemerkt realiseerde ik me!! Ik denk dat ik met een vuurrode kop naast hem lag, maar goed dat hij dat niet kon zien en ik hield me maar slapende, schaamde me rot.

De volgende ochtend, de roomservice had net ons ontbijt gebracht waardoor ik wakker werd uit een heel diepe slaap, merkte ik dat ik weer een hevig verlangen voelde en ik merkte ook dat hij het zag aan mijn lichaam.
Hij keek me alleen maar aan en vanaf heel ver hoorde ik hem vragen: mag ik je helpen? Ik hoorde mezelf zeggen: alsjeblieft?

En daarna was ik helemaal de tijd kwijt en ik voelde en zag alles gebeuren waarover ik had gelezen op zijn site.
Toen besloot ik: niets voor mij, ik zoek alleen een gezelschapsheer. En nu gaf ik me volledig over en liet alles met me doen.
En hij deed het allemaal zo lief en zo teder en met alle tijd van de wereld, geen haast.
Ik voelde zijn handen overal, uitwendig, inwendig. Ik voelde zijn mond ook overal, zo lief.
En dan die stem, ik kwam steeds opnieuw klaar op zijn stem, dit had ik nog nooit meegemaakt!

Pas uren later hadden we tijd voor het ontbijt.
Sinds deze ervaring is er iets losgemaakt in mij.
Ik masturbeer nu iedere dag en fantaseer over wat hij deed met mij.
Ik wil meer, zodra ik tijd heb spreek ik weer met hem af of misschien neem ik hem wel mee op zakenreis als hij wil en kan?

Shanti

 

Terug naar pagina Reacties     Afspreken? Klik hier!