Al 14 jaar de meest vrouwvriendelijke dienst voor vrouwen
Home » Simone30jaar

Ik ben een raar wijf!!
Raar begin hé? Zal het uitleggen: seks met een man of met een vrouw, het hoeft niet zo voor mij.

Althans, ik vind het wél leuk om zowel mannen als vrouwen uit te dagen, op te winden daar word ik bloedjegeil van.
En dat uitdagen doe ik dan met sexy lingerie, met een zwoele blik, door geile dingen tegen ze te zeggen.
Maar dan willen ze, begrijpelijk, seks met mij en daar haak ik dan weer af.
Dan is men op z'n zachtst gezegd teleurgesteld, maar ben hierdoor ook al twee keer aangerand en verkracht.
Heb tegen beide mannen geen aangifte gedaan, ergens begreep ik het wel, ze dachten écht dat ik het wilde.

Heb het bovenstaande verhaal eens bij Frank neergelegd en zowaar: hij begreep me!
Niet alleen door dat te zeggen maar ik merkte het ook aan zijn vraagstelling.
Heb hem toen voorgesteld om eens af te spreken, gewoon bij mij thuis om hier dieper op in te gaan, een praatsessie dus, geen behandeling.

Hoe hij het doet weet ik niet, maar hij wist na 5 minuten al zo'n sfeer van openheid en veiligheid te creëren dat ik op zijn voorstel inging om mijn fantasie, mijn verlangen naar exhibitionisme, want dat is het feitelijk, volledig de vrije loop te laten.

In dit gesprek bleek dat ik nog veel verder wilde gaan maar dit niet deed uit vrees voor ongewenste gevolgen.

Hierna volgden er nog vele praatsessies waarvoor ik hem uiteraard gewoon betaald heb.

Ik werd hierdoor steeds vrijer in het beleven van mijn fantasie en het verbaasde me en het wond mij ook enorm op om dit zo uitgebreid met Frank te bespreken.

Uiteindelijk had ik voor mezelf een duidelijk beeld geschapen van wat ik wilde, hoe een sekssessie à la Simone er uit zou moeten komen te zien: heel rustig en verlegen in het begin met een heftige en zeer exhibitionistische climax aan het eind.

Leuk en aardig allemaal maar welke man of vrouw kan ik dit laten zien zonder dat ze fysiek contact willen?

Ik voelde mijn hart in mijn keel kloppen toen ik Frank met een droge mond vroeg of hij zich bij zoiets wél zou kunnen beheersen? Ik kreeg een nuchtere ja. Dat was voor mij nog niet genoeg, de volgende sessie kwam ik met een soort contract vol met ingebouwde veiligheden voor mij. En hij ging akkoord... Mijn spel kon beginnen.....

En ik heb genoten!
Ik had absoluut zijn aandacht, zag ook opwinding, maar hij bleef kijken en deed verder niets, en ik ging steeds verder omdat ik me steeds veiliger ging voelen. Mijn geilheid ging over in een soort trance, high van geilheid werd ik.
Soms twijfelde ik nog even en dan zei hij:doe het maar, geniet maar, je bent veilig. Uiteindelijk, ik schaam me nu wel een beetje om dit hier zo neer te zetten, stond ik naakt voor hem met een grote vibrator mezelf in mijn kut te neuken, hij had me zó kunnen aanraken, zo dichtbij stond ik en hem diep in zijn mooie blauwe ogen kijkend, kreeg ik een serie orgasme en kwam achter elkaar klaar. De ontlading was zo diep en heftig dat ik er bij huilde.

Nadat ik weer een beetje was bijgekomen, pakte hij mijn hand en nam me mee naar mijn badkamer en terwijl ik nog een beetje verder bijkwam liet hij het bad vollopen.

Toen ik weer terug kwam in de huiskamer had hij de houtkachel aangestoken en een glas wijn voor mij ingeschonken. Heerlijk met zijn armen om mij heen, genoot ik van de warmte van het vuur, de wijn en zijn warme aanwezigheid, wat een lieverd!

 Simone

Terug naar pagina Reacties     Afspreken? Klik hier!