Al 14 jaar de meest vrouwvriendelijke dienst voor vrouwen
Home » Sylvia18jaar

Het is wel bijzonder wat ik heb meegemaakt en omdat ik Frank heel dankbaar ben wil ik hier best wel een berichtje achterlaten en ook omdat er vast meer meisjes zijn met mijn probleem.

Ik ben dus Sylvia en ik ben 18 jaar en ik kom uit Almere.
Heb Frank es gemailt en later ook gebelt omdat ik met een enorm probleem zat waar ik me erg voor schaamde ik kon helemaal niet klaarkomen.
Wel geil worden maar niet klaarkomen, dit was mijn grootste geheim, niemand wist dit, ook mijn vriend niet, ik fakete altijd een orgasme maar zo bang dat hij er achter kwam.

Toen kwam ik op de site van Frank terecht, heel uitgebreid met veel geile verhalen van behandelde dames maar om nou zo'n oude man, sorry Frank, aan mijn kutje te laten zitten dat zag ik echt niet zitten.
Gelukkig kon ik dit wel gewoon aan hem zeggen hij begreep mij best.

Om een lang verhaal kort te maken: hij heeft mij zo'n oral dinges behandeling gegeven waarbij hij mijn hoofd en mond dus behandelde en ik (onder een laken) mezelf masturbeerde.

En geil dat ik werd! Niet van hem hoor, maar van zijn behandeling en wat ik bij mezelf deed, hij gaf ook nog aanwijzingen.
Eigenlijk heel maf, maar ik was zo geil en toen kwam ik dus wel klaar. Ik was zo blij en hij ook voor mij heel lief.

Met mijn vriendje kom ik nog steeds niet klaar, maar wel veel dichter er bij in de buurt en met mezelf vingeren soms al wel dus het helpt wel ik kom dus gauw weer bij hem terug.

Dankjewel Frank
Sylvia

 

Terug naar pagina Reacties     Afspreken? Klik hier!