Al 14 jaar de meest vrouwvriendelijke dienst voor vrouwen
Home » Winnifred31jaar

Winnifred, 31 jaar, verstokte oude vrijster uit Biddinghuizen.

1 jaar geleden kwam ik buiten mijn schuld zonder werk en heb toen een hele maand een uitkering ontvangen.
In die periode kreeg ik opeens heel veel tijd om na te denken en dat dééd ik dan ook!
Over het werk wat ik deed, of ik dat weer wilde gaan doen, maar ook over mijn seksleven en relaties met vriendjes.
Over mijn werk daar was ik weer snel uit, maar wat vriendjes en seks betrof? Ik kwam tot de pijnlijke conclusie dat ik helemaal niet geschikt ben voor een relatie en ten tweede dat ik alleen genoot als ik masturbeerde, anders nooit! Het ging voor mijn gevoel allemaal te snel en te ruw, het irriteerde eerder dan dat ik genoot.
Net toen ik er vrede mee had dat ik voortaan alleen met mijn eigen hand en met speeltjes zou vrijen kreeg ik via Tinder contact met een man, paranormaal begaafd, spiritueel, hooggevoelig die een behandeling alleen maar liggen en genieten aanbod. Hij had een heel uitgebreide website en wat hij aanbod dat kwam er op neer dat je een erotische behandeling kreeg van hem helemaal op maat, afgestemd op mijn behoeftes en verlangens.

Wel een jaar lang alle reacties op zijn site gelezen en de overige pagina’s.
Af en toe gemaild, altijd kreeg ik snel antwoord, en ook één keer gebeld, dat laatste wond mij enorm op.
Persoonlijk contact gezocht, samen uit eten geweest en daarna naar de kroeg, uiteraard op mijn kosten.
Steeds meer kreeg ik het idee dat hij mijn behoeftes en afkeer van dat ruwe begreep. Ik testte hem wel eens uit: altijd het correcte antwoord!

Tja, en toen, op 2e Paasdag kwam die afspraak er. We hadden om 3 uur in de middag afgesproken op de hotelkamer en hij zou tot de volgende dag blijven.
Stipt om 3 uur was hij er, met een flesje wijn! Uren lang over van alles met elkaar gesproken en ja ook over de behandeling die hij mij zou geven. Ik voelde me zo op mijn gemak bij hem dat ik voluit sprak en mijn diepste verlangens met hem deelde. Was wel een beetje bang voor zijn reactie, maar die viel 100% mee, hij gaf aan dat hij volop mogelijkheden zag.
We regelden even de financiële kant van dit verhaal en toen was het zover….

Ik lag gekleed op bed, rokje, blouse en daaronder mooie lingerie.

Hij zette een heel meditatief muziekje op en deed mij een blinddoek om.

De muziek in combinatie met zijn best wel erotiserende lage stem bracht mij helemaal tot rust en in een soort trance.
Hij streelde mijn lange blonde haar, de vorm van mijn hoofd volgend en mijn hoofd en ook de rest wel een beetje werd helemaal warm. "Allemaal voor jou, jouw feestje, laat maar los, geniet maar", zei hij, ik kreeg zowaar een heel verliefd gevoel. En toen zijn vingers mijn mond en lippen streelde begon ik spontaan aan zijn vingers te likken en te zuigen en toen voelde ik zijn energie binnen komen, ik liet alles los en droomde weg bij dit hemelse gevoel. Het leek wel of tijd niet meer bestond?
Terwijl ik genoot van zijn hand op mijn gezicht en van zijn vingers in mijn mond voelde ik zijn andere hand op mijn buik en borst, nu achteraf realiseer ik me dat hij toen mijn blouse open knoopte. Hij legde zijn hand op mijn navel en de andere op mijn beha, het leek wel een heel lekkere draaikolk in mijn buik, ik kon niet meer stilliggen merkte ik. Hij vroeg helemaal niets, had goed geluisterd, wist precies wat ik wilde.

Zonder mijn beha los te maken had hij in één vingerbeweging mijn beide borsten uit de beha gewipt. Met beide handen was hij nu heel intensief bezig met mijn buik en beide borsten en niets van het ruwe wat ik van alle mannen zo gewend was, integendeel. En het wond me op, oh wat wond dit mij op! Ik voelde hoe hij beurtelings mijn tepels in zijn mond nam. Dat verbaasde mij want hij wist dat ik een hekel heb aan tepels zuigen. Maar dit was geen zuigen, ik voelde een natte, warme en zachte streling, een soort massage op mijn tepels. Ik wist niet wat mij overkwam, dit had nog nooit een man bij mij gedaan!
Waarschijnlijk, ik raakte alle besef van tijd kwijt, is hij alleen hiermee al een heel uur bezig geweest.
Ik was inmiddels al heel ver heen toen ik zijn hand onder mijn rok voelde, normaal zou ik dan mijn benen strak sluiten, nu, puur instinctief, spreidde ik mijn benen zo wijd mogelijk en al snel voelde ik dat mijn slipje uit was.
Niks van gemerkt dat hij het uitgetrokken had?
Voor mijn gevoel is hij urenlang en superzacht, zowel met zijn handen als met zijn mond en tong daar heel lang bezig geweest. Ik weet niet meer wat ik toen allemaal gevoeld heb: was het één lang wel een uur durend orgasme of ging ik gedurende dat uur van orgasme naar orgasme?
Helemaal high ben ik in slaap gevallen, toen ik wakker werd lag ik in Franks armen onder het dekbed waarmee hij ons had toegedekt. Anderhalf uur lang had hij mij in zijn armen gehouden, moest een brok in mijn keel wegslikken toen hij dat vertelde, zo lief, zo zorgzaam, heb dat nog nooit in die mate meegemaakt hoor.

Toen ik moest plassen ging ik naar de badkamer, ik schrok van mezelf toen ik in de spiegel keek. Niet van mijn lange haar hoor, dat helemaal in de war zat, maar ik had een kleur en mijn ogen stonden zo anders, zo ontspannen, zo lief, zo mooi. Ik moest er gewoon even van huilen ben dus maar even in de badkamer gebleven. Toen ik terugkwam hield Frank het dekbed voor mij open en ik ben lekker naast hem gekropen. Hij zag aan mijn ogen dat ik gehuild had vermoed ik maar hij zei niets en trok mij lekker tegen hem aan. Hij leek wel een infrarood sauna, voelde zijn warmte helemaal in mij.

 

Daarna samen gedoucht, heel apart, aangekleed en in het restaurant gaan eten.
Ik merkte dat ik heel druk was, was voortdurend aan het woord en de wijn vloeide rijkelijk.
Voelde me zo blij. Die avond en nacht hebben we het nog eens over gedaan en ook de volgende ochtend voor het uitchecken nog even kort.
Wat een avontuur, door het opschrijven voel ik me nu weer helemaal opgewonden.

Ik ben zo blij dat ik dit heb aangedurfd, er komt zeker een vervolg op!

 

Winni

 

 

Terug naar pagina Reacties     Afspreken? Klik hier!